VIDEO Voturile aduse la Neamț, cu TIR portocaliu, sub pază!

Au sosit buletinele de vot la Neamț, asta spun sursele Vestea care au „filat” TIR-ul portocaliu care a traversat centrul orașului, sub pază, până la Prefectura Neamț.
TIR-ul a trecut prin fața Prefecturii, până la Direcția Silvică, unde a fost apoi manevrat cu spatele, probabil spre parcarea din spate a clădirii Palatului Administrativ.
Paparazzi parteneri Vestea au surprins-o într-un cadru foarte scurt și pe Daniela Soroceanu, prefectul județului Neamț, pe scările de la Sala de ședințe, probabil pregătită pentru recepția sutelor de mii de buletine de vot pentru alegerile europarlamentare și a Referendumului declanșat de președintele României Klaus Iohannis.

Aceleași surse spun că, la fața locului se afla și unul dintre cei mai zeloși angajați din subordinea Prefectului, aflat, probabil, „în misiune”.

Deși în Piatra Neamț este interzisă în principiu tranzitarea străzilor principale din oraș de mașini de tonaj, în cazuri deosebite (cum a fost și acest transport special), cu aprobarea Primăriei sau a Poliției, se face derogare de la regula de bază.

D.V.
Imagini – parteneri/paparazzi Vestea
proiectul „Cu ochii pe democrație”

Lasă un răspuns