VIDEO Victor Ponta la Piatra Neamț

Din declarațiile lui Victor Ponta din conferința de presă susținută alături de Liviu Harbuz și Emilia Arcan

„Am fost de multe ori în judeţul Neamţ şi în municipiul Piatra Neamţ, nu doar în campanie electorală, ci  şi când eram prim ministru, pentru proiecte şi pentru a sprijini oamenii. Este nevoie de o alternativă la acest binom PSD-PNL, partide care doar se fac că se luptă. Oamenii spun că nu mai vreau să votez cu PSD dar nici cu PNL, că vedem ce se întâmplă. Rămâne Pro România.  Încet, încet prindem rădăcini. Deocamdată, suntem singura voce serioasă, credibilă, faţă de PNL.

PSD e încă în frământări, s-a văzut luni ce s-a întâmplat, asta nu i-a ajutat deloc. Îmi doresc ca la un moment dat, mintea cea de pe urmă să vină şi la PSD şi să facem o stângă puternică, deocamdată ei se lută cu Pro România. Îmi doresc fiu alături de colegii care candidează la alegerile locale, dar care m-au si sprijinit la nivel naţional eu îi multumesc doamnei senator Emilia Arcan care a fost alături de toţi colegii Pro România, luni, la votul pentru moţiunea de cenzură. Anul 2021 va fi un an mai rău decât 2010, din ce văd eu.

Eu chiar mă mândresc cu Pro România, n-am venit să vă import nici un candidat de la Tg Jiu sau din altă parte! Oamenii Pro România sunt oameni care cunosc municipiul şi judeţul şi pe aceştia îi sprijin! Iar după 27 Pro România va reprezenta ceva în puterea locală”.

V.N.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns