VIDEO Urne nesigilate până la ora 17.30! Membri din Biroul Secției de votare fac scandal că au fost prinși cu această ilegalitate!

Episod incredibil la o Secție de Votare din Piatra Neamț (din incinta Liceului Spiru Haret): cele 4 urne de votare au stat nesigilate până la ora 17.30 când reprezenta Pro România și-a chemat colegii candidații să vadă și să filmeze această ilegalitate.
După ce o zi întreagă a ignorat rugămințile de a sigila urnele – așa cum precede expres legea – preșdintele secției de votare (vezi VIDEO) catadicsește să le sigileze dar vrea să-l dea afară pe candidatul respectiv (care, conform legii, avea dreptul să rămână în secție).
Mult mai vulcanică, un un limbaj foarte agresiv, este o altă membră a Biroului Secției de Votare care o ține într-un scandal continuu (vezi VIDEO), chiar și atunci când jandarmul vine să vadă de ce e gălăgie.

Din primele informații, doamna extrem de agresivă este reprezentanta PSD în Biroul respectivei Secții iar președintele ar fi un funcționar condamnat deja în prima instanță.

Vezi VIDEO:

 

D.V.

 

Lasă un răspuns