VIDEO Un deputat de Neamţ a tot încercat să-l oprească pe Şerban Nicolae să se facă de râs în episodul „poză cu sex anal”!

Deputatul de Neamţ Ioan Munteanu a tot încercat ieri să-l oprească pe senatorul Şerban Nicolae din dialogul halucinant pe care respectivul l-a avut cu deputata USR Cosette Chichirău. Munteanu l-a tras de câteva ori de mânecă pe Şerban Nicolae, l-a bătut pe mână, chiar i-a spus ceva la modul „Băi, gata…” (se aude pe filmarea de mai jos dar nu se înţelege prea bine), dar senatorul PSD era prea pornit în a răspunde deputatei PSD (care îl provocase şi ea) încât să mai ia seama la sfaturile binevoitoare ale colegului deputat.

Şerban Nicolae se aşezase în prima bancă din şedinţa de la Camera Deputatilor deoarece era autorul unor amendamente la legea care se vota în Cameră. Munteanu se afla în aceeaşi bancă în calitate de lider al Grupului PSD de la Camera Deputaţilor, el apărând pe imagini de mai multe ori, cu degetul mare în sus sau în jos (consacratul gest prin care se transmite grupului dacă se merge pe vot PENTRU sau IMPOTRIVA).

Mai jos, imaginile în care se vede cum Nicolae a fost sfătuit de bine de Munteanu însă senatorul nu a ţinut cont şi a ţinut să fie vedeta principală a unui dialog halucinant:

………………

În doar două minute, senatorul Şerban Nicolae a reuşit să aibă următoarele replici:

Cosette Chichirau: Serios? Hai mai spuneti.
Serban Nicolae: Dvs cine sunteti? Nu va e rusine sa incasati bani nemunciti?
Cosette Chichirau: Cum adica nemunciti? Ia uitati sute de amendamente
Serban Nicolae: Nu mai mintiti, nu va ranjiti fasolea inutil la mine, aveti mancare intre dinti.
Cosette Chichirau: E ok, ma insulta, dar nu e nici o problema ca fura Serban si insulta.
Serban Nicolae: Nu am furat nimic, de ce nu faceti o plangere penala la adresa mea? Va rog frumos sa nu mai radeti, e o imagine dezolanta.
Cosette Chichirau: Dvs ati fost sofer la grupul infractional organizat.
Serban Nicolae: Dvs. sunteti atat de proasta incat e incredibil ce spuneti. Ia demonstrati-mi ca am fost sofer.
Cosette Chichirau: Avem poze.
Serban Nicolae: Poze? CV-ul e in poze? Eu am o poza in care dvs faceti sex anal, acuma ce sa facem?
Cosette Chichirau: Dvs aveti CV? Care sunt calificarile dvs? Distrugeti justitia, furati Romania bucata cu bucata.

D.V.

Comentarii Facebook

One thought on “VIDEO Un deputat de Neamţ a tot încercat să-l oprească pe Şerban Nicolae să se facă de râs în episodul „poză cu sex anal”!

  1. Nu contesta nimeni ca exista si oameni normali in PSD,dar din pacate analfabetii,huliganii,infractorii si alte specimene predomina in randurile acestui „mare” partid…Totusi,vorbea un barbat cu o femeie.Trecand peste functiile si antipatiile politice,totusi,nici in cele mai urate momente ale vietii mele nu am jignit in asa fel o femeie. Asta arata ce caracter absolut porcesc are personajul asta -serban nicolae.Da,cu litere mici. Si nu,nu iti urez la multi ani,individule….

Lasă un răspuns