VIDEO Târgu Neamț de Poveste

Un nou videoclip produs de Asociația Culturală EU CRED și VESTEA.net, dedicat de astă dată orașului (și zonei) de poveste Târgu Neamț.
Filmările au fost realizate la Cetatea Neamțului, Monumentul Vânătorilor de Munte, în Parcul Central, la Casa lui Creangă de la Humulești, la Parcul Tematic și în alte locuri, spectatorii fiind invitați să urmărească, în plimbarea lor, personajele principale, Nică și Smărăndița din 2021.

Artiștilor de la EU CRED JUNIOR li s-au adăugat, în povestea clipului, alți copii și tineri minunați din Tîrgu Neamț: Străjerii Cetății (instructor preot Marian Filip) și Urmașii lui Ștefan Vodă (instructor Ionela Brănișteanu).
Suportul necesar realizării videoclipului a fost asigurat de Primăria și CL Târgu Neamț prin Asociația Ansamblul Ozana dar în susținerea proiectului au fost implicate și entități private care sunt menționate în videoclip, la final, în zona de distribuție.

Realizat pe un template asemănător cu „Piatra Neamț, colț de rai” (peste 1.300.000 vizualizări), și videoclipul dedicat orașului Târgu Neamț are și subtitrare în engleză.

V.N.

Lasă un răspuns