VIDEO Stand-up comedy cu senatorul Țapu: „Noi nu am fost la guvernare, eram doar parteneri la o guvernare!”

Senatorul (PNL Neamț) Eugen Țapu a oferit o explicație cel puțin hilară pentru faptul că PNL nu este responsabil pentru nimic din ce e negativ în această țară, explicând că nu se poate considera că PNL a guvernat această țară din moment ce… liberalii au condus țara din guverne formate prin alianțe pre sau post electorale.

Va aduc aminte ca pe timpul USL, guvernul era condus de domnul Ponta care a aplicat atunci politici economice gresite. Noi nu am fost la guvernare, eram doar parteneri la o guvernare unde prim ministrul era PSD si a orientat tara intr-o directie total gresita asa cum se intampla si acum”, a spus senatorul Eugen Țapu într-o conferință de presă susținută duminică (23 februarie 2019) împreună cu primarul de Piatra Neamț, Dragoș Chitic.

Lipsa de dezvoltare economică sau de infrastructură inclusiv în servicii în timpul guvernărilor la care a fost parte și PNL a fost explicată de același senator prin invocarea cliseului cu „trista moștenire”: „N-am facut spitale cat am fost la guvernare pentru ca aveam alte prioritati. Guvernarea anterioara PSD  a lăsat tara intr-o stare jalnica, de aia n-am facut spitale”.

În declarația de mai sus, senatorul Țapu pare să fi încurcat un pic borcanele și situația pentru că ultima guvernare în care PNL a fost parte (cea cu USL) nu a preluat țara de la PSD ci de la PDL (care apoi a fost resorbit chiar în PNL). Există o altă guvernare anterioară la care a participat PNL și care a urmat, întra-devăr unei guvernări PSD, dar este vorba de momentul 2004-2005, când alianța D.A. (formată din PD și PNL) a câștigat puterea atât pentru Cotroceni cât și în Parlament/Guvern. La acel moment, Traian Băsescu a ajuns președintele României iar șeful PNL (Călin Popescu Tăriceanu) a fost investit premier. La scurt timp după acel moment, Eugen Țapu avea să ajungă (via PNL Neamț, președinte Gheorghe Ștefan) secretar de stat, mai întâi la Economie și apoi la Finanțe, până în 2007 când Tăriceanu l-a demis din funcție. Tot în timpul mandatului lui Tăriceanu, actualul președinte național PNL, Ludovic Orban a fost Ministru al Transporturilor.

Atașăm mai jos, în format VIDEO întreaga conferință de presă cu momentele tip stand-up comedy oferite de senatorul liberal aflat la al doilea mandat:

 

D.V.
sursa video – Turn TV

 

Comentarii Facebook

One thought on “VIDEO Stand-up comedy cu senatorul Țapu: „Noi nu am fost la guvernare, eram doar parteneri la o guvernare!”

 1. Tapule,orasul Piatra Neamt este intr-o stare jalnica datorita furaciunilor PNL/PMP si nu din cauza PSD-lui..

  Este intr-o stare jalnica datorita unui primar ca Chitic,om compromis,santajabil,fara viziune,care nu se pricepe la nimic decit sa sifoneze bugetul acestui oras.

  Tapule,numai cu adapostul de ciini se fura anual 400.000 euro afacere ”girata” de analfabetul Gavrilescu pentru citeva voturi in CL.

  In total sunt milioane de euro care se fura in fiecare an de la cetatenii acestui oras cu licitatii trucate,achizitii umflate,firmele primariei,salarii colosale date unor analfabeti angajati pe pile,vinzari de terenuri si imobile subevaluate,etc.

  Tapule,in alte orase banii alocati se vad in dezvoltare in proiecte finalizate sau in derulare.La noi nimic,ZERO.

  Sub primarul Chitic se ”dezvolta” adapostul de caini pentru a fura banii cu ”alocatii ”de 14 ron/zi !!!
  Sub primarul Chitic se fac asfaltari tip varuiala care tin exact 1 an.
  Sub primarul Chitic s-au vindut toate centralele din cartiere pentru a face magazine Profi in loc de after-school-uri.
  Sub primarul Chitic dealul Cozla a ajuns o paragina si o mizerie datorita unor firme protejate si acoperite de Chitic care si-au batut joc de lucrarile de acolo.
  Sub primarul Chitic orasul nu are niste locuri de joaca moderne ci numai niste panarame facute de tiganii din Darmanesti bineinteles singurul criteriu fiind spaga si nu calitatea acelor echipamente.
  Sub primarul Chitic nu a fost adusa nici o investitie in acest oras.NICI UNA.ZERO.

  Cu un astfel de primar Tapule orasul Piatra Neamt are un viitor sumbru,saracia si mizeria o sa ne manince..

Lasă un răspuns