VIDEO Sprijin larg pentru viitorul prefect: Și ei îl susțin pe Panaite!

Până când va apărea documentul oficial care să confirme ipoteza numirii lui Vasile Panaite ca prefect (plus publicarea în Monitorul Oficial) și până când să se poată spune „Habemus Prefect”, nemțenii discută în fel și chip despre cel care va fi noul reprezentant al Guvernului în teritoriu. Unii mai hâtri fac chiar haz de necaz și punctează susținerea largă de care s-ar bucura Panaite din partea unor forțe politice diverse. Astfel a ajuns la Redacția Vestea clipul de mai jos:

„Fain băiat. E susținut de PSD ca să ajungă Prefect – că nu mai crede nimeni poveștile astea cu prefecți apolitici – dar nu doar de PSD. Și ei îl susțin pe Panaite”, a punctat cititorul care a remis redacției acest clip. „Ei” fiind, conform imaginilor, Theodor Stolojan, Adrian Videanu, Emil Boc, Vasile Blaga, Gheorghe Flutur, adică granzii PDL din perioada 2008.

Clipul de mai sus este unul din campania din 2008, când Panaite a candidat din partea PDL (vot uninominal) în Colegiul 6 Neamț, pentru Camera Deputaților. Panaite nu a reușit să obțină majoritatea voturilor, astfel că din acel colegiu a plecat în Parlament Victor Surdu.

A câștigat apoi, din nou, în 2012, alegerile pentru funcția de primar în Dragomirești (ma membru PDL în Alianta ARD) și a trecut la PSD în 2014.

D.V.

 

 

3 thoughts on “VIDEO Sprijin larg pentru viitorul prefect: Și ei îl susțin pe Panaite!

 1. Slugarnic bun al lui Gheorghe Ștefan ,cel care la făcut om prin contractele grosolane cu PDL și acum mai nou cu PSD!!!Vezi contractele cu încredințare directă de spital in luna Decembrie și Ianuarie scuzați nu ale lui personale ci a soției sale!!!!. Succes domnilor ce il susțin și cred în dumnealui este ,,Cheia de biserica perfecta,, până la proba contrarie a organelor competente!!!!

 2. Mafia transpartinica functioneaza bine merci in Neamt.

  Nu s-a schimbat nimic.

  Asta se intimpla cind unii se plictisesc sa cheltuiasca in anonimitate banii furati de pe vremea PDL-lui.

  Asa se intimpla cind ai institutii praf de coruptie care nu au fost in stare sa bage la puscarie hotii care pe vremea PDL-lui au devalizat acest oras.

  Drept rezultat,aceste personaje penibile,ajung sa creada ca au facut bani cinstit si sa epateze.

  Pentru PSD-ARSENE o mare bulina neagra.

  Mare dezamagire.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.