VIDEO Ședință de CJ ca Podul de la Luțca! Sunet execrabil, transmisie online ca în Papua Guinee

În România anului 2022 (țară cu internet cotat ca fiind de top), într-o instituție (CJ Neamț) care gestionează un buget de sute de milioane de euro anual, o ședință online este realizată și transmisă într-o manieră mafiotă: sunetul e de o calitate foarte prostă, intervențiile cosilierilor județeni se aud de parcă aceștia ar fi într-un beci cu boltă de piatră de undeva dintre doi pereți de munți.

E tipul de ședință cu holograme (fără prezență fizică), folosit de președintele CJ Neamț, Ionel Arsene (cel condamnat cu executare, în primă instanță, pentru 3 fapte de corupție) atunci când scoate din joben proiecte pe care le vrea votate pe repede înainte, fără ca opinia publică să audă clar și să înțeleagă obiecțiunile celor care nu fac parte din mașina de vot.

Priviți ședința de mai jos. Fiți calmi, nu vă enervați dacă nu înțelegeți, prin unele pasaje, mai nimic…

Rămâne un singur dubiu – de ce consilierii PNL și USR mai acceptă să participe la astfel de pseudo-ședințe, mediocre tehnic și la care, după obicei și educație, Arsene se răstește de parcă e pe moșia proprie?

Să accepți să fii insultat (când întrebi de banul public) de unul condamnat penal în primă instanță, consacrat pentru stilul în care părăduiește bugetul județului (Lețcani, Luțca etc) e peste puterile de înțelegere ale oamenilor normali. Sau o fi vorba de sacrificiile pe care politicienii (din opoziție) trebuie să le facă pentru binele public…

 

V.N.
video – CJ Neamt

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.