VIDEO! Sauciuc ales preşedinte PMP Piatra Neamţ! Alegeri cu participarea liderilor nemţeni de la ALDE şi Pro România!

Deloc surprinzător, preşedintele interimar al PMP Piatra Neamţ, Cristian Sauciuc a fost ales vineri preşedinte „plin” al organizaţiei pietrene, ocazie cu care delegaţii populari pietreni au votat şi pe cei 19 viitori membri ai Biroului Politic Local (cărora li se adaugă cei 3 membri de drept, liderii de la Tineret, Femei, Pensionari).

Mai interesantă a fost configuraţia de la prezidiu unde Sauciuc a stat între preşedintele organizaţiei judeţene, viceprimarul Bogdan Gavrilescu şi vicepreşedintele PMP-ist de la Consiliul Judeţean, Laurenţiu Dulamă, cel care votează constant cu PSD şi pe care Gavrilescu îl consideră „trădător”.

Acelaşi prezidiu a mai oferit o imagine interesantă, la conferinţa de alegeri participând ca invitaţi şi liderii nemţeni de la ALDE şi Pro România, Ion Asaftei şi Liviu Harbuz. Adică cei doi care pe linie politică sunt subordonaţii fix ai lui Călin Popescu Tăriceanu şi ai lui Victor Ponta pe care mai ieri, liderul de facto al PMP, Traian Băsescu îi numea – în contextul discuţiilor despre moţiunea de cenzură – drept „trădători”.

Mai jos, pentru cei interesaţi, un fragment video de la şedinţa respectivă:

D.V.
sursa foto – stiripiatraneamt.ro
sursa video – Turn TV

 

Lasă un răspuns