VIDEO rarisim: Maria Buză, emoţionată, cântând Imnul României la Topul firmelor nemţene!

Cu imnul României, cântat fără acompaniament orchestral de artista complexă şi completă Maria Buză (prezentatoarea emisiunii „O dată-n viaţă”, de la TVR) – aşa a început vineri seara Topul firmelor nemţene care a avut loc la o pensiune din apropiere de Piatra Neamţ.

Înainte de a cânta, cu vocea tremurândă, Maria Buză a anunţat ce urmează şi a şi recunoscut că are mari emoţii. Vezi clipul de mai jos (sursa: Turn TV),

Maria Buză nu a fost singurul artist de marcă invitat de Mihai Apopii, preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie Neamţ pentru a completa evenimentul anual care-i promovează pe campionii economiei nemţene. Au cântat şi au încântat publicul, ântr-un recital de excepţie alături de aceeaşi artistă şi membrii Tarafului George Pătraşcu dar şi duetul Valentina Fătu – Vasile Muraru. Născut la doar câţiva kilometri de Piatra Neamţ, Vasile Muraru a mărturisit şi el că este cuprins de emoţii dar, glumind, a şi spus că dacă e vorba de făcut ceva mişcare îl vor invita rapid rudele din Neamţ la muncile agricole de sezon.

Revenind la cea care a deschis această gală cu intonarea a ceea ce a numit „Imnul nostru românesc”, Maria Buză a absolvit IATC În 1998, după ce, din 1995, a făcut parte din cunoscutul grup umoristic „VOUĂ”.

După absolvirea facultății este angajată în 1998 la Teatrul Național „Ion Luca Caragiale” din București și debutează cu rolul Smărăndiței în piesa „O batistă în Dunăre”, de D. R. Popescu, în regia lui Ion Cojar. Tot în același an lansează albumul muzical Fluturi galbeni

Artist complex, Maria este angrenată în teatru, puțin și în film, în televiziune și în diferite proiecte personale unde cântă alături de Taraful George Pătrașcu, soțul ei. Împreună au scos albumele Piatra, piatra și Fluturi galbeniPrezintă emisiunea O dată-n viață, la TVR unde, alături de Marius Rizea, oferind momente de umor prin interpretarea personajelor Floarea și Gheorghe. A participat la 4 din cele 6 sezoane ale emisiunii Te cunosc de undeva de pe postul Antena 1. A câștigat Sezonul Gold , cel de-al 6 sezon al emisiunii Te cunosc de undeva.

Maria Buză este căsătorită cu violonistul George Pătrașcu, iar împreună au un fiu, Andrei.

D.V. – sursa video: TURN TV

2 thoughts on “VIDEO rarisim: Maria Buză, emoţionată, cântând Imnul României la Topul firmelor nemţene!

  1. Domnule Vinca , Jos Palaria pentru acest distribuirea acestui moment inaltator si solemn dar intinat de asa ziisii mari oameni de afaceri care in loc sa aprecieze solemnitatea si chiar sa intoneze cateva versuri au preferat sa – si tina ,,bijuteriile ” in mana si sa discute intre ei.

  2. Costachele, manelista a cantat fals si a gresit versurile!Decat sa behaie cineva imnul, mai bune lipsa!

Lasă un răspuns