VIDEO „Profa de sex” a recunoscut partidele de amor cu seminaristul minor! Cere să fie condamnată cu suspendare!

Profesoara acuzată de „relaţii sexuale cu un minor” a recunoscut faptele de care este acuzată şi a cerut, prin procedura simplificată, condamnarea cu suspendare, aşa cum a solicitat şi Parchetul, precizează avocata Monica Anton, citată de tvmneamt.ro.

Azi a avut loc ultimul termen în procesul în care profesoara Crinela Marc este judecată în această speţă şi cauza a rămas în pronunţare.

În paralel, la Parchetul Neamţ este în lucru un alt dosar, pentru „înlesnirea sinuciderii” dar, din câte spune aceeaşi avocată, deocamdată Crinela Marc nu are calitatea oficială de învinuită.

Aşteptată de jurnalişti la ieşirea din sala de judecată, Crinela Marc era însoţită de soţul ei care este preot şi care a avut o atitudine arogantă şi insultătoare la adresa jurnaliştilor. Vezi video de mai jos:

Reamintim că anul trecut, un elev din clasa a 12-a de la Seminarul Teologic din Piatra Neamţ s-a sinucis aruncându-se în Bistriţa. Ulterior a bubuit informaţia că respectivul elev ar fi avut o relaţie amoroasă cu profesoara de limba română care, între timp, era şi însărcinată. După primele cercetări realizate, procurorii şi judecătorii au decis reţinerea şi arestarea preventivă, moment în care unii profesoarei-preotese ai au răbufnit pe internet, cerând eliberarea inculpatei şi insultându-i pe jurnaliştii care au scris despre caz.

Unul din cei mai zeloşi „avocaţi de ocazie” s-a dovedit a fi chiar un consilier local din Pîngăraţi (comună şa şcoala căreia profesoara era titulară, ea lucrând la Seminar ca detaşată): Consilier local despre profesoara-preoteasă care s-a culcat cu elevul sinucigaș: „S-A SACRIFICAT, A VRUT SĂ ÎL AJUTE!”

V.N.

Comentarii Facebook

3 thoughts on “VIDEO „Profa de sex” a recunoscut partidele de amor cu seminaristul minor! Cere să fie condamnată cu suspendare!

  1. POPICI FACUȚI PENTRU LOVELE ȘI DOR DE BUNURI MATERIALE – POPICULE AR TREBUI SA ITI FIE MILA DE TINE CA TE AZVARLA POPICII MARI AFARA DIN SISTEM SI IAR TRE SA COTIZEZI CU MULTE LOVELE PTR PAROHIE

  2. CE EXEMPLU DAU ACEST POPA SI AVOCATA LUI PESTE -ANTON, COMUNITATII? CA LEGEA ESTE PT. PROSTI, IAR CURVASAREALA NU TREBUIE PEDEPSITA!

    HALAL POPA, HALAL AVOCAT! DUMNEZEU LOR ESTE BANUL SI ATAT, NU AU NIMIC SFANT!!!

Lasă un răspuns