VIDEO Primar PSD despre protestul în care s-a cerut asfaltare: „E o mascaradă!”

Primarul Augustin Holmanu (PSD) al comunei Pâncești din județul Neamț spune – filmat fiind – că un protest al oamenilor nemulțumiți că un drum local foarte circulat nu e asfaltat ar fi O MASCARADĂ!
Primarul Holmanu exprimă această opinie despre un exercițiu democratic prevăzut de Constituția României și despre un drept firesc al unor oameni (în 2022!) chiar râzând de cei care (simpli cetățeni sau activiști USR Neamț) cred că decidenții pot fi influențați de astfel de acțiuni.

„Credeți dumneavoastră că o mascaradă de genul acesta făcută într-o comună de la capătul județului îi sensibilizează pe cei de la Guvern să ne dea bani? Sincer!”, spune primarul în fața celor 50 de oameni care au participat la protestul de joi.

Luat la rost că a promis oamenilor (atunci când camioanele unui constructor, care avea lucrări în județul Iași, au afectat drumul că acea firmă va repara această cale rutieră), același primar dă un răspuns șocant: „Se zice că cel deștept promite. Asta e ideea. Ce vrei să-ți fac?”. Zicerea la care primarul a făcut trimitere spune așa: „Deșteptul promite și prostul trage nădejde”

Drumul respectiv este de ani buni un calvar pentru șoferii obligați să circule cu mașinile pe el și face legătura între județele Neamț și Iași.
Interesant e, după cum spune tot primarul respectiv că, înainte, drumul ar fi fost unul în administrarea CJ Neamț dar ar fi fost trecut la un moment dat în administrarea comunei.

Primarul comunei este Pâncești este membru PSD. CJ Neamț (care a avut drumul în administrare, după cum spune primarul) este celebrul Ionel Arsene, tot de la PSD. Ministrul Transporturilor este Sorin Grindeanu, tot de la PSD. Iar PSD este la guvernare dar primarul din acest partid nu crede că pe șefii lui dela București îi interesează faptul că oamenii nu mai suportă această stare de lucruri și au ieșit în stradă.

La precedentele alegeri locale, primarul PSD a obținut al 3-lea mandat al său cu peste 74% din voturi.

V.N.

 

One thought on “VIDEO Primar PSD despre protestul în care s-a cerut asfaltare: „E o mascaradă!”

  1. Dacă ați asfalta după cum spuneți bancuri ați fi campion la safaltari

Comments are closed.