VIDEO Prefectul Daniela Soroceanu dă indicații agramate Ministrului Apelor! Arsene îi face semn să tacă!

Situaţii jenante pentru cei care astăzi au fost martori la vizita făcută în Neamţ de Ministrul Apelor şi Pădurilor în zone inundate sau cu diverse investiţii în curs, când pe marginea Canalului de la Roznov, prefectul Daniela Soroceanu dă să-i ofere nişte indicaţii preţioase – cu greseli de gramatică! – demnitarului şi este pusă la punct, prompt, de către Ionel Arsene, preşedintele Consiliului Judeţean Neamţ.

Dialogul pe care îl redăm mai jos este surprins şi într-un scurt clip video postat (scăpat) de un site de ştiri din zona propagandei administraţiei PSD.

Ministrul Iona Deneş fixa „aceşti paşi pe care noi i-am convenit” şi adaugă: „Dup[ care, sigur, aceast[ foaie de parcurs vă vom pune şi dumneavoastră la dispoziţie, s-o aveţi, s-o putem monitoriza împreună. Sigur, prioritate după ce finalizăm aceşti paşi şi intrăm în execuţie sunt cele două poduri şi subtraversările celor două conducte. Da?”.

În acest moment intervine în discuţie, în stilul inimitabil şi cu limba română a unui eminent absolbent de Litere, prefectul.

Daniela Soroceanu:  Pentru conductele acestea, e cel mai uşor să luaţi în calcul ACEL PROIECT DE HOTĂRÂRE CARE (SIC!) L-AM INIŢIAT ÎMPREUNĂ…
Ionel Arsene: Nu. De acum ştiu ce este de făcut…
Daniela Soroceanu: Nu, nu! Dar de acolo e finanţarea…

Iar în continuare Arsene dă din cap nemulţumit şi-i face semn cu mâna Danielei Soroceanu să se oprească din vorbit. Aceasta nu se poate abţine să nu aibă ultimul cuvânt şi murmură: „Bun… Ok…”.

Puteţi vedea mai jos imaginile în postarea oficială a propagandei administraţiei PSD (până când clipul va fi şters, dar atunci va fi repostat de Vestea), chiar de la secunda 0:

Reamintim că în CV-ul postat pe internet, Prefectul PSD Daniela Soroceanu a punctat faptul că are mai multe licenţe şi mastere, inclusiv în Drept sau în litere. Clipul de mai jos este mai mult decât elocvent:

D.V. / sursa VIDEO: Facebook

 

 

Comentarii Facebook

One thought on “VIDEO Prefectul Daniela Soroceanu dă indicații agramate Ministrului Apelor! Arsene îi face semn să tacă!

  1. Asa ceva!!! Tupeul murdar care o caracterizeaza o pune in situatii penibile. Aceasta varianta feminina a lui Andrusca parca cersea sa fie bagata in seama. Acolo lucrurile sunt la alt nivel, pe bani foarte multi (pentru cei care inteleg ce se ascunde in spatele acestor actiuni). Altfel, ca nemteanca, imi doresc sa se rezolve macar o parte din lucrarile promise astazi si sa nu se intample ca atunci cand Arsene l-a plimbat prin tot judetul pe ministrul transporturilor Cuc si au promis santiere pe toate drumurile si podurile pe unde se opreau. Chiar imi faceam probleme ca vom sta in trafic mult si bine din cauza santierelor de pe toate drumurile. A dat bine si FB si atat. Asa si cu cel de astazi, sper sa nu fie doar gargara asa cum ne-a obisnuit Arsene.

Lasă un răspuns