VIDEO Prefectul către primar: Ia, bă, cu amândoua mâinile! Să nu mai rămână nimic de furat dupa noi!

O scenă şocantă de realism politico-administrativ este virală pe net şi este, cu siguranţă, una din cele mai urmărite secvenţe video de către cei care lucrează în primăriile sau instituţiile publice din Neamţ.

În respective secvenţă, prefectul judeţului îi spune primarului unei commune că are semnale că respectivul ar mai ciupi de ici, de colo şi-l îndeamnă să-şi bage minţile în cap şi… să fure cu amândouă mâinile. “Să nu mai rămână nimic de furat după noi”, îl îndeamnă, competent, reprezentantul guvernului în teritoriu pe mai tânărul primar. Prefectul îi explică şi de ce trebuie să treacă de la statul de “ciupeală” la nivelul de avansaţi: pentru asigurarea protecţiei, trebuie apoi “cotizat” mai departe: la prefect, la deputat, senator, ministru şi chiar prim-ministru.

Vezi această interesantă discuţie:

Evident că este o secvenţă din serialul Las Fierbinţi de la Pro TV. Însă mii şi mii de români au comentat că această scenă nu este una de ficţiune ci ţine de realitatea politico-administrativă a acestor vremuri.

Tu ce părere ai? Scrie la comentarii, aici pe site, dacă ştii vreun primar real care ar putea interpreta, pe bune, acest rol şi de ce…

Lasă un răspuns