VIDEO Prefectul ca MC: „Haideţi împreună, Trăiască România!” Publicul, reacţie palidă…

Faze interesante la ceremoniile dedicate zilei de 1 Decembrie de la Piatra Neamţ şi Roman la care a participat şi prefectul judeţului Neamţ, Daniela Soroceanu care şi-a pigmentat discursul şi cu un moment de prezentator sau de MC. 

În ambele municipii nemţene, citindu-şi cu intonaţie discursul pregătit, Daniela Soroceanu a avut şi un pasaj în care a dorit o secvenţă interactivă, în care să angreneze şi publicul. 

„Haideţi împreună, Trăiască România!”, spune Daniela Soroceanu şi, atât la Piatra Neamţ cât şi la Roman, reacţia publicului a fost una foarte palidă (la finalul articolului, vedeţi înregistrarea video de la Roman). Soroceanu şi-a continuat discursul spunând încă o dată „Trăiască România”

Deşi evident elaborat pe partea de mesaj, discursul prefectului nu avea cum să stârnească răspunsul viu al asistenţei pentru că, din punct de vedere tehnic, pasajul respectiv nu este unul care să genereze o reacţie electrizantă cum, probabil, şi-a dorit reprezentantul Guvernului Orban în teritoriu.

Vezi VIDEO, de la minutul 33.15:

 

D.V.

 

Comentarii Facebook

2 thoughts on “VIDEO Prefectul ca MC: „Haideţi împreună, Trăiască România!” Publicul, reacţie palidă…

  1. Penibil, gretos, ca in fiecare an!Acelasi sobor de preoti aliniat regulamentar, aceleasi discursuri gaunoase si aceleasi defilari impiedicate ale unor simbriasi ridicoli!

Lasă un răspuns