VIDEO Poliţia Neamţ: şefii cu Dustere, poliţiştii din teren cu rable trase la şufă!

………..

Imaginea de mai sus nu e vreun trucaj ci realitatea cu care se confruntă foarte des poliţiştii din Neamţ care chiar fac teren: maşini super-uzate, de pe care curg tablele, care ajung să fie trase la şufă când lise gripează motorul sau se întâmplă alte minunăţii.

Cu aceste rable, poliţiştii nemţeni trebuie să alerge după infractori sau după şoferii care comit diverse contravenţii în timp ce, la diverse manifestări publice inspectorul şef Tablan a coborât dintr-un frumos Duster cu numere de MAI.

Clipul video de mai sus a fost filmat în seara de 11 noiembrie, după cum susţine poliţistul nemţean Ioan Cănărău, liderul Europol Neamt, care a postat acest clip pe internet însoţit şi de comentariul de mai jos:

<<Politia Romana asteapta cu mare interes ” Programul Rabla ” !

Serviciul public politienesc trebuie sa fie eficient si sa vina in ajutorul cetatenilor.
De ani buni de zile nu mai exista niciun fel de preocupare din partea acelor sefi din Politia Romana responsabili de gestionarea parcurilor auto, pentru dotarea politistilor din structurile de ordine publica cu autospeciale noi.
Performantele profesionale ale sefilor s-au rezumat doar la neimplicare, impotenta manageriala si de ce nu, confort social si salarial.
Din pacate vom mai vedea astfel de imagini, cum sunt cele din Municipiul Roman, jud. Neamt, din seara zilei de 11.11.2017, cu masini de politie tractate de alte masini de politie, pentru ca, in proportie de 90 %, autospecialale noi cu care a fost dotata Politia Romana in ultima perioada au ajuns doar pe la sefi si alte structuri neoperative.
E frumos, nu, sa vii in control cu un Duster la niste politisti care fac serviciul cu un „sicriu pe roti ” ?
Doamna Ministru, pe cand si un ” Program Rabla ” pentru sefii incompetenti ?
Canarau Ioan, vicepresedinte !>>

Comentarii?

Daniel Vinca

Comentarii Facebook