VIDEO Pod de pe Drum Național cu balustrada cârpită cu șipci! România lui Dragnea în județul lui Andrușcă, Arsene, Soroceanu

Un Pod de pe DN 15 (Bicaz – Poiana Largului), aflat între comunele Hangu și Poiana Largului, demonstrează din plin competența și preocuparea celor care conduc DRDP Iași, direcție din subordinea Companiei de Drumuri Naționale (subordonată la rândul ei Ministerului Transporturilor, deci Guvernului).

Zona pietonală a podului a devenit un pericol public (culmea, competenții de la DRDP au și pus un indicator cu acces interzis pietonilor) iar balustrada e de Las Fierbinți: în locul bucăților de parapet, subordonații directorului Ovidiu Laicu (despre care presa din Iași a scris că și-a păstrat funcția grație protecției lui Ionel Arsene, șef PSD Neamț, președinte CJ Neamț) au pus niște bucăți de lemn, pari și sipci…

Cititi si Poza aia nașpa și virală! Internauții anti-Dragnea i-au făcut felul lui Arsene
Poză mega-virală cu Andrușcă și Soroceanu! O țară întreagă râde de specialiștii lui Arsene și Dragnea
OFICIAL: Chirică (prietenul unora din PSD Neamț) și cei 3 colonei de jandarmi ACUZAȚI de REPRESIUNE și FALSURI!
Mai avem Poliție? Boboci de clasa 1 tâlhăriți de tineri rromi, în Școală!

Video de mai jos a fost realizat de Ionuț Corfu care, pe siteul TVM Neamț a publicat și un amplu foto-reportaj despre tot drumul de 30 de kilometri (poate fi citit AICI –PE DN 15, DRUMUL CATASTROFĂ, TOTUL E BINE. SE COSEȘTE IARBA,…) .  Reamintim că acest drum este singurul care duce spre Stațiunea Durău dinspre sudul județului în timp ce celebrul Drum Județean numit și Axial (Izvorul Muntelui – Durău) este tot necirculabil. Culmea este că Arsene se lăuda în urmă cu aproape un an cu semnarea contractului de finanțare dar, în acest interval care s-a scurs, reabilitarea Axialului nu a fost scoasă nici măcar la licitație.

Și câteva explicații pentru titlu. Dacă „România lui Dragnea” nu mai are nevoie de nicio traducere pentru orice persoană minim alfabetizată, „județul lui Andrușcă, Arsene, Soroceanu” merită o explicație pentru cei care nu cunosc realitatea politică-administrativă din Neamț:

-Ionel Arsene: baronul de Neamt (președinte CJ, șef PSD) care a apărut în poze lângă Dragnea ori de câte ori era anunțat un nou Guvern PSD. Omul care vorbește mereu de programul de Guvernare și despre politicile Guvernului PSD, cum a făcut chiar și azi (Arsene le cere PSD-iștilor să spună adevărurile doar în spatele ușilor închise). Omul care i-a propus în funcție pe cei de mai jos…
-Dănuț Andrușcă – deputat de Neamț, propulsat Ministru al Economiei de Dragnea la propunerea lui Arsene. Un om cu mari dificultăți în a vorbi liber sau a citi un text scris, considerat de majoritatea celor din presa centrală drept analfabetul funcțional de top din Guvernul Dăncilă.
-Daniela Soroceanu – numită tot la propunerea lui Arsene prefect de Neamț. Deci omul care reprezintă Guvernul în teritoriu. Ca și Arsene este bolnavă după imagine, are în portofoliu numeroase ședințe foto sau filme de propagandă în care subiectul este EA, cu limbaj de activist comunist de modă veche, a la Suzana Gâdea.

Cititi si Poza aia nașpa și virală! Internauții anti-Dragnea i-au făcut felul lui Arsene
Poză mega-virală cu Andrușcă și Soroceanu! O țară întreagă râde de specialiștii lui Arsene și Dragnea
OFICIAL: Chirică (prietenul unora din PSD Neamț) și cei 3 colonei de jandarmi ACUZAȚI de REPRESIUNE și FALSURI!
Mai avem Poliție? Boboci de clasa 1 tâlhăriți de tineri rromi, în Școală!

Daniel VINCA

2 thoughts on “VIDEO Pod de pe Drum Național cu balustrada cârpită cu șipci! România lui Dragnea în județul lui Andrușcă, Arsene, Soroceanu

 1. Arsene e ocupat sa vada ultimele oferte de prin puscariile patriei, ca are niste procese pe rol si nu are cum scapa basma curata. Iar mimozele lui cu Nicol in frunte se dau preocupate sa invete sa gateasca sarmale cu dungi pentru Intaiul Penal al judetului…

 2. ”Arsene a adus multi bani in judet”…ii auzii pe prostii din PSD.

  In primul rind pentru prostii din PSD,banii respectivi nu sunt din averea familiei lui Arsene sau vreo donatie a vreunui emir din Dubai ci sunt banii nostri din taxele si impozitele pe care le platim luna de luna.

  Cu cit sunt mai multi bani cu atit vor fura mai multi cu licitatii trucate,cu dedicatie catre firme de casa sau fantoma ca cea care a cistigat licitatia podetului de la Preluca.

  Nu e vorba de cetateni sau de a face ceva pentru ei.Este vorba de a fura banii publici.

  Oricum se va alege praful de acesti bani cu lucrari de super proasta calitate.

  Nu ne vom alege cu nimic.

  Singurii raspunzatori pentru jaful banilor publici sunt coruptii si incompetentii din PARCHET/DNA/IPJ/DIICOT/SRI care patroneaza si sunt complici cu acesti hoti prin lipsa oricaror anchete tehnice vizavi de modul in care se cistiga aceste licitatii si calitatea lor.

Lasă un răspuns