VIDEO PMP nu pariază că Dragoş Chitic va duce mandatul de primar până la capăt!

PMP Neamţ nu e convins că primarul Dragoş Chitic ar putea exercita acest mandat de primar (câştigat în urma alegerilor) până la capăt. Asta rezultă din răspunsul dat de Bogdan Gavrilescu (preşedinte PMP Neamţ şi viceprimar al oraşului) la întrebarea adresată de Vestea la conferinţa de presă de vineri.

Întrebare VESTEA: Ce şanse daţi domnului Chitic să termine actualul mandat integral sau înainte de termen? Ca procente…
Bogdan Gavrilescu – Nu cred că niciunul dintre noi are abilităţi din astea de prezicătoare. Nu dăm pronosticuri… Nici-nici. Că nu ne pricepem…

Cu tact, Gavrilescu a evitat să vorbească despre ipoteza ca mandatul lui Dragoş Chitic să se termine înainte de termen dar nici nu a riscat să spună că acest mandat va merge până la capăt. Şeful PMP a etalat ceea ce s-ar numi „atitudine prudentă”.

Conform legii, ipotezele cele mai uzuale care pot duce la terminarea prematură a unui mandat sunt de natură judiciară (Dragoş Chitic având calitatea de inculpat într-un dosar înaintat de DNA instanţei şi pe cea de suspect în alt dosar de la DNA) sau personală (demisie etc).

Momentul răspunsului de mai sus îl puteţi vedea în VIDEO de mai jos, la timer 21.50:

Reamintim că în momentul în care a devenit publică informaţia că Ionel Arsene, preşedintele CJ Neamţ este inculpat într-un dosar, PNL i-a cerut acestuia, printr-un comunicat de presă, demisia din funcţia administrativă ocupată. PNL Neamţ nu a făcut acelaşi gest şi când DNA a anunţat trimiterea în judecată a primarului liberal Dragoş Chitic, inculpat într-un dosar de abuz în serviciu.

……..

D.V. / sursa video – TURN TV

 

One thought on “VIDEO PMP nu pariază că Dragoş Chitic va duce mandatul de primar până la capăt!

 1. Cu Chitic sau fara acest oras se va afunda si mai mult in mizerie si subdezvoltare daca administratia acestui judet/primarii care este praf de coruptie si incompetenta nu este rasa.

  Toti trebuie dati afara.

  Acest judet/oras a fost jefuit si vindut la interlopi cu ajutorul acestor oameni de nimic din administratia nemteana care timp de 20 de ani au executat ordinele coruptilor de primari/sefi CJ.

  Aceste gunoaie/lichele din administratia nemteana au facilitat si au semnat receptia la toate hotiile din oras/judet.

  Faptul ca ei sunt in libertate dupa zeci de ani de distrugere sistematica a acestui oras arata ca statul de drept nu exista.

  DNA=PARCHET=ANI=DIICOT=IPJ=ZERO BARAT

  Toate aceste institutii corupte trebuie desfiintate.

  Ele sunt cauza disolutiei acestei tari.

Lasă un răspuns