VIDEO Persoană leşinată la concertul Carla’s Dreams evacuată de ISU şi Ambulanţă! De asta a fost întrerupt spectacolul!

Imaginile video de mai jos prezintă momentul evacuării uneia din cele 9 persoane care au fost evacuate şi asistate de specialiştii de la Ambulanţă şi ISU Neamţ ca urmare a faptului că au suferit stări de leşin în timpul concertului Carla’s Dreams de la Piatra Neamţ.

Reamintim că respectivul spectacol a fost organizat le etajul Mall-ului, în partea nordică, pe o suprafaţă redusă fiind plasate peste 2500 de persoane (unii spun că au fost peste 3000).

Cititi si: Concertul CARLA’s DREAMS – ÎNTRERUPT! „Băi, eşti nebun? Nu vrem al 2-lea Colectiv!”
Isterie la Mall la concertul Carla’s Dreams
ISU Neamţ: Am oprit concertul Carla’s Dreams pentru că leşinau oamenii!

Din filmare se observă cum, la finele unei melodii, solistul trupei face următorul apel la spectatori să indice locul în care se află persoana leşinată (despre care aflase de la cineva de lângă scenă) pentru ca echipa de salvare să poată ajunge la victimă: „Ridicaţi mîinile, închideţi (N.R. – lăsaţi jos) telefoanele. Ridicaţi mâinile unde e… Unde e? Acolo? Aşa!”.

În acest timp, spectatorii de pe direcţia scenă – victimă se înghesuie şi mai tare pentru a permite trecerea asistentei, a pompierului şi a încă unu-doi bărbaţi îmbrăcaţi tot în uniformă care strigau şi ei de zor: „Faceţi loc! Faceţi loc!”.

Solistul continuă: „Băieţii de la Salvare, ridicaţi mâna când l-aţi găsit, vă rog”. Între timp, persoana respectivă a fost evacuată, spectacolul a mai continuat cu circa două piese şi a fost întrerupt definitiv de trupa de pe scenă.

Încă înainte ca pe scenă să urce Carla’s Dreams (în deschidere a cântat o adolescentă talentată din Piatra Neamţ, Teodora Sava), prezentatorul evenimentului a cerut publicului să se dea mai în spate, avertizând că pot fi striviţi sau rămâne fără aer mai ales copiii şi precizând că „deja sunt 3 persoane cărora li s-a făcut rău”.

Cititi si: Concertul CARLA’s DREAMS – ÎNTRERUPT! „Băi, eşti nebun? Nu vrem al 2-lea Colectiv!”
Isterie la Mall la concertul Carla’s Dreams
ISU Neamţ: Am oprit concertul Carla’s Dreams pentru că leşinau oamenii!

V.N.

cop lesin carlas dreams

 

Comentarii Facebook

4 thoughts on “VIDEO Persoană leşinată la concertul Carla’s Dreams evacuată de ISU şi Ambulanţă! De asta a fost întrerupt spectacolul!

  1. Cu vreo cateva luni in urma, in aceeasi locatie era un haos de nedescris! Ma dusesem la cumparaturi. Nu stiam ca subsolul e plin de masini, pentru ca nu era niciun avertisment. Am ocolit, am lasat masina undeva in strada. Am ramas foarte putin timp in incinta acestui mall pentru ca nu era de stat. Daca se intampla ceva in subsol, cum ar fi intervenit pompierii, ambulanta? Parcarea exterioara, full. ISU nu se autosesizeaza in astfel de situatii? Cauta tot felul de chichite prin catune si manastiri, dar in buricul targului nu observa ce se intampla? In multe spatii aglomerate (piete, magazine) e o inghesuiala de nu-ti vine sa intri! (unic, orion) Nicio reactie. De ce, oare?

  2. Teodora Sava,nu Alexandra Sava este numele talentatei artiste care a cantat in deschiderea celor de la Carla`s Dreams.

  3. Da, d-le reporter , in deschidere a cantat Teodora Sava si ar trebui sa o cunosteti pentru ca este un talent al orasului nostru cu care ne mandrim !!!

    Admin: scuze pentru eroare. Tocmai am indreptat greseala.

Lasă un răspuns