VIDEO Părinții și elevii din Neamț: Proful de mate de la Leonida nu e singurul prădător sexual de la catedră!

Cazul ultra-mediatizat al profesorului de matematică de la Liceul Tehnologic din Piatra Neamț care acționa ca un adevărat prădător sexual) cerea poze deocheate unei eleve de seral și apoi o insulta și amenința) nu este unul singular în județ – asta spun unii liceeni sau păriți ai acestora.
În diverse comentarii de pe net (mai ales pe facebook, la postări ale articolelor legate de acest subiect), elevii și părinții lor spun că astfel de persoane cu comportament deviant și care încalcă normele de bază ale relației profesor-elev se află și în alte școli sau licee.
Joi seara, la emisiunea Vestea Tic-Tac, eleva Petronela Negustor (președinte al Consiliului Elevilor de la Liceul Bicaz) a relatat că și ea a avut de suportat replici nerezonabile din partea unui profesor și a decis să rezolve problema prin a nu se mai prezenta la orele respectivului profesor. Din ce a spus eleva, nu a fost vorba de o tentativă de a o seduce ci doar de glume deplasate cu o conotație care nu onorează clar un cadru didactic.
Și David Maciujec (președintele Consiliului Elevilor de la Liceul Petru Rareș) a confirmat că, la rândul său, din discuțiile avute cu colegi din Piatra Neamț și din județ, a aflat că mai sunt astfel de profesori în Neamț care nu respectă normele minime de etică pedagogică.
„Sunt situații de-a dreptul penibile. Astfel de oameni nu au ce căuta la catedră, au spus, la unison, cei doi elevi de liceu în emisiunea pe care o puteți vedea mai jos:

 

 

D.V.

 

One thought on “VIDEO Părinții și elevii din Neamț: Proful de mate de la Leonida nu e singurul prădător sexual de la catedră!

Lasă un răspuns