VIDEO! OMAGIU în vers şi cânt pentru Dan Barna cel harnic, implicat, apreciat! „Viitorul preşedinte” i-a felicitat pe lăutari!

Video-ul de mai sus reprezintă un moment de efuziune supremă cu care Dan Barna, candidatul USR-Plus pentru funcţia de Preşedinte al României a fost întâmpinat în localitatea Sântana din judeţul Arad.

Dacă în campaniile precedente doar PSD sau PDL se puteau lăuda cu cântece, chiar manele în unele cazuri, special compuse pentru aceste partide sau candidaţii lor, prin gestul şi efortul creativ al lăutarilor din imaginile de mai sus, şi Dan Barna şi USR, chiar şi partenerii de alianţă de la Plus pot spune că au intrat şi ei în rândul lumii politicii româneşti.

Aşa cum stă bine oricărui boss care primeşte un cântec cu versuri special dedicate (pe muzica cunoscutului „Cântă cucu-n Bucovina”), Dan Barna a mers la lăutari, le-a mulţumit şi i-a felicitat personal.

Pentru alţi lăutari din România sau pentru activiştii USR-Plus care vor să-l întâmpine şi în alte locuri pe Dan Barna cu acest cântec special închinat candidatului „harnic”, „implicat”, apreciat etc, Vestea public[ mai jos aceste versuri de colecţie:

Cântă cucu-n toată seara
De răsună la Sântana… 

Aici este sărbătoare,
Fiindcă USR-ul are, măi, măi
Pe Dan Barna, invitat,
Mai de seamă candidat.

Susţinut de sântâneni,
Să ajungă-n Cotroceni…
Să ne aducă dreptate
Şi cinste şi demnitate.
E Dan Barna, ştie-oricine,
Pentru tine, pentru mine.
Alianţa îl susţine,
Ştie că are pe cine…
Este harnic, implicat,
De români interesat.
Toată ţara îl susţine
Pe Dan Barna preşedinte.
Măi, măi…
Este harnic, implicat,
De români apreciat.
Toată ţara îl susţine
Pe Dan Barna preşedinte.

Daniel VINCA


Lasă un răspuns