VIDEO „Mulţumim domnului primar, pentru această minunată stradă! Brânza mă-sii, suntem în UE!”

Imaginile de mai sus au fost postate pe facebook de o zăneşteancă supărată din cauza gropilor şi băltoacelor prin care trebuie să meargă zilnic localnicii. „Iată această minunată stradă, numită strada Uzinei. Se vede cât este de netedă… Priviţi ce frumos este aici! Mulţumim domnului primar Filip Ioan pentru această stradă minunată. Plătim impozit pe maşină… De ce în alte comune se poate şi la noi nu?”, spune zăneşteanca.

Cea care a filmat şi a comentat imaginile este conştientă că vor urma comentariile şi atacurile la adresa ei, aşa cum s-a întâmplat şi altădată: „Ca de obicei, îmi voi atrage multe critici, de parcă aş circula doar eu pe acest drum. Zilnic merg copiii la şcoală, părinţii la serviciu, bătrânii la dispensar sau la biserică. Te duci la Sfânta Biserică plin de noroi până-n gât. Priviţi, foarte frumos. România, 2017! Extraordinar de frumos”.

Cu băltoacele în faţa maşinii, şoferiţa se întreabă: „Pe care să o iei, pe care să o laşi? Să mai zic ceva sau comentariile sunt de prisos? Vorba aia, câinii latră, caravana trece. Voi fi luată la ochi, ca de obicei. Priviţi, ce minunăţie aici! (…) Sunt prea obosită şi prea indignată ca să mai enervez. Piesă de rezistenţă, uitaţi aici, ce frumuseţe şi splendoare! Pe unde să mergi? Prin şanţ? Peste garduri? Se duc copiii la liceu, la Piatra, pe unde merg? Iau papuci de schimb? Daţi-o-n brânza mă-sii, ce naiba, suntem în UE!”.

La final, şoferiţa mulţumeşte celor care au urmărit clipul dar şi pentru „viitoarele comentarii”. Aluzia face referire la un episod trecut când, pentru un mesaj similar, zăneşteanca a fost înjurată la greu de pe câteva conturi fake insisolubil ataşate apărării imaginii primarului comunei Zăneşti.

Strada Uzinei şi Strada Tineretului (pe care a mers şoferiţa cu camera pornită) formează împreună o arteră rutieră care e ca mărime a treia din comuna Zăneşti (după Strada Şoseaua Naţională şi Strada Bistriţei).

D.V.

One thought on “VIDEO „Mulţumim domnului primar, pentru această minunată stradă! Brânza mă-sii, suntem în UE!”

  1. mai mult im UE decat in UE cu asa ,,gospodari,, alesi democratic… curajul de a spune lucurilor pe nume brimaru ala ar trebui sa isi dea demisia si sa termine prosteala cetatenilor

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.