VIDEO – INCREDIBIL! Şef al Judeţului transportat cu COVORUL ZBURĂTOR!

În vremuri în care se pune mare preţ pe transport ecologic, nepoluant, secretarul judeţului (nr. 4 în organigrama CJ Neamţ, după preşedinte şi după vicepreşedinţi), dă un exemplu de bune practici promovând transportul cu… covorul zburător!
Da, pare de necrezut, dar clipul de mai jos care o arată pe Daniela Soroceanu şi familia ei pe un covor-minune made în Turkey a fost extras de un cititor vestea.net de pe profilul de facebook al acesteia.

Din clipul respectiv (vezi mai jos) se observă nu doar că mijlocul de transport nu consumă niciun combustibil dar şi valenţele mai puţin cunoscute ale Danielei Soroceanu: poziţionată pe covor pe locul din stânga faţă (locul şoferului, în Europa), aceasta dă din mâini precum o pasăre din aripi, anihilează un gladitor – cu câteva lovituri bine plasate în stomac şi la faţă – care atacase grupul de pe covor etc… Nu ştim încă durata de autonomie de zbor dar, oricum, o astfel de modalitate de transport va fi, cu siguranţă, apreciată şi de demnitarii bărbaţi, mai ales că, după cum se observă, la aterizare, pasagerii sunt întâmpinaţi de două cadâne superbe, cu rochiile despicate lateral până pe şold…

Tehnic vorbind, pare a fi vorba de o filmare de duzină, procedeu folosit de un Hotel turcesc pentru a atrage turişti prin promovarea ofertei, folosindu-se de turiştii atraşi de tentaţia de a fi personaje în astfel de filme. Filmarea pare a fi facută în sistem croma (cu perete uni în spate, decupându-se apoi doar covorul şi pasagerii). Pe un televizor, “artiştii” văd, ca pe un simulator, traseul şi decorul aferent ca să poată interacţiona. Fie filmarea e făcută cu mai multe camere, fie covorul e pe un podium care îi permite rotaţia pe orizontală, în jurul axei proprii.

Se ia apoi decupajul “covor + artişti” şi se montează, prin suprapunere peste fundalul ce pare a fi filmat cu o dronă.

Şi astfel, toată lumea e mulţumită. Turistul care a plătit sejurul în staţiunea turcească arată prietenilor şi rudelor unde şi-a făcut concediul, rămâne şi cu satisfacţia că a jucat într-un film travel-acţiune iar întreprinzătorii turci (LIMAK LARA DELUXE HOTEL & RESORT) îşi promovează serviciile folosindu-se de turişti ca de nişte reclame bazate pe “oameni-sandviş”.

Publicăm, mai jos, şi o galerie foto cu capturi din clip, poate se vor inspira şi alţi demnitari, politicieni, şefi de administraţii în a folosi acest mod ecologic de transport.

Daniel VINCA

 

 

 

Comentarii Facebook

2 thoughts on “VIDEO – INCREDIBIL! Şef al Judeţului transportat cu COVORUL ZBURĂTOR!

  1. Film de neam prost!!! Sa vada fraierii pe unde si-a plimbat trupul madama!!!

Lasă un răspuns