VIDEO Fișa postului pentru Ministrul Cuc, de la o trupă din Neamț: „Pisti tăt în România!”

Că tot s-a declarat, mai nou, parlamentar care ține de PSD Neamț, Ministrul Răzvan Cuc primește o interesantă fișă a postului, în versuri și muzică, de la o trupă din acest județ. Cei de la Los Anonimos trasează sarcină autorităților să facă autostrăzi „pisti tăt în România” și, deși în cântec nu-i este pronunțat numele, este evident că primul destinatar al mesajului este titularul de la Ministerul Transporturilor, autoritatea care are în subordine Compania Națională de Autostrăzi (care și încasează banii din rovienete).

Alternând exprimarea literară din strofe cu cea cu puternic accent moldovenesc din refren, cei din trupa respectivă (cunoscută mai ales pentru muzică latino, cu influențe balcanice sau de petrecere) au ales, de data aceasta, un sound rock care amintește mai degrabă de Zdob și Zdub.

Piesa a fost postată pe  youtube pe 14 martie, fix cu o zi înaintea celei în care numeroși români s-au raliat inițiativei omului de afaceri sucevean care a propus protestul de 15 minute de la ora 15.

Cu siguranță că ministrul Răzvan Cuc va putea auzi live melodia respectivă dacă va participa la mai multe evenimente în județul Neamț, trupa care a produs cântecul fiind invitată la multe spectacole în județul de baștină care acum, din punct de vedere politic, a devenit o a doua casă pentru demnitar…

D.V.

One thought on “VIDEO Fișa postului pentru Ministrul Cuc, de la o trupă din Neamț: „Pisti tăt în România!”

  1. Pentru ce importam lauferi , cuci, nu mai avem nemteni capabili sa ne reprezinte ?
    Rusinos si descalificant sa acceptati ca un individ dubios propune si reuseste sa duca in ministere fufe si andrusti, nulitati cu studii inventate, ca si vataful lor. Stati la cutie , doar ca lasitatea voastra va afecta si viitorul copiilor , nepotilor vostri….

Lasă un răspuns