VIDEO EMOŢIONANT! Mesajul transmis de nişte copii pentru Maria şi Mihai Smicală. Banner cu coperta Vestea…

…………………..

Clipul video de mai sus a fost postat pe facebook de Iuliana Rozalia şi este a fost distribuit (inclusiv pe pagina-eveniment <<Finlanda, elibereaza copiii rapiti ai dnei dr. Camelia Smicala!>>) de cunoscutul jurnalist Victor Roncea.

Este unul dintre mesajele care azi, la iniţiativa aceluiaşi jurnalist şi a cantăreţului Florin Chilian, au fost înregistrate de copii sau adulţi din România în spirit de solidaritate cu Mihai şi Maria, copiii doctoriţei românce Camelia Smicală, din Finlanda.

Încă un astfel de mesaj poate fi văzut şi mai jos:

…………………..

După cum aţi văzut, în afară de imagini, în primul clip poate fi observat şi bannerul pregătir de cei care au organizat acest mesaj. Bannerul respectiv este exact cel realizat şi postat de Vestea.net la antetul siteului, tot ca mesaj simbolic de susţinere a Cameliei Smicală şi a copiilor ei.

Nu este prima dată când mesaje sau imagini grafice marca Vestea sunt folosite în acţiuni de sprijinire a familiei Smicală. Şi la mitingul de acum 10 zile din Bucureşti, judeţul Neamţ a fost reprezentat fie şi simbolic, tot prin grafica realizată pentru unele pancarte (una în limba română şi mai multe în finlandeză).

Sprijinul respectiv a fost acordat de Vestea la solicitarea lui Victor Roncea, cel care a devenit unul din cei mai aplicaţi apărători ai drepturilor Cameliei Smicală şi ale copiilor ei şi pe care îl considerăm şi un prieten al publicaţiei Vestea.

Daniel VINCA

One thought on “VIDEO EMOŢIONANT! Mesajul transmis de nişte copii pentru Maria şi Mihai Smicală. Banner cu coperta Vestea…

Lasă un răspuns