VIDEO Dragnea câștigă, partidul pierde! Scandarea anti-PSD devine o modă a grupurilor numeroase!

Așa cum au anunțat mai mulți analiști ai fenomenului încă dinainte de votul din CEx, victoria zdrobitoare a lui Dragnea este, pe termen mediu și lung, o înfrângere a PSD.

Sâmbătă, două grupuri numeroase din România (vezi CLIPURILE VIDEO de mai jos), cu sute de membri fiecare au strigat celebra scandare anti-PSD. Să-i spunem, elegant, „GURA, PSD!”…

Este vorba despre un grup de participanți la CibinFeste și despre galeria de fotbal FCU Craiova (căreia i-a fost interzis accesul pe stadionul de la Turnu Măgurele).

Nu este greu de estimat că dezvoltarea pe orizontală și verticală a unui astfel de mesaj care e deja viral nu are cum să nu erodeze în timp încredere PSD în fața electoratului predispus tot mai mult să nu mai înghită mesajele festivite ale liderilor și aplaudacilor.

Un eventual pas înapoi al lui Dragnea și numirea unei conduceri interimare ar fi fost o eficientă tragere de timp a PSD, o calmare a spiritelor care ar fi venit firesc atunci când e vorba de o nouă conducere de partid.

………..

….

D.V. / sursa video facebook, presa din Craiova si Sibiu

Comentarii Facebook

2 thoughts on “VIDEO Dragnea câștigă, partidul pierde! Scandarea anti-PSD devine o modă a grupurilor numeroase!

  1. D-le D.V. , Dragnea este presedintele PSD, nu al galeriilor care zbiara pe stadioane, si nici al lui Malin Bot ori Rares Bogdan!E o iluzie ca PSD ar castiga voturi din zona „hastag”, asa ca Tutuianu & Comp nu recita decat niste prostii livrate de SRI-Dancu!Efectul negativ pentru tara al acestei campanii (murdare) impotriva PSD este ca acestia, din dorinta de a-si fideliza electoratul, au aruncat si arunca la nesfarsit cu pomeni electorale:mariri de salarii si pensii nesimtite, tot felul de ajutoare sociale si privilegii in special pentru bugetari si institutiile de forta!S-a ajuns ca niste fosti militieni, securisti si acoperiti sa aiba pensii de 8-9000 de euro, cele mai mari din Europa!”Hastag” sunt de acord cu treaba asta?Eu nu am votat si nu voi vota cu PSD, dar ma intreb daca exista alternativa, fiindca nici securistii nu sunt mai buni decat incompetentii de la PSD…

  2. Sa vedeti oameni buni, cum vine paunul , bombat ca a castigat iar si cu argumente ca nu, nu el a castigat disputa ci noi, ,,dragii lui nemteni,,.
    Ce nu iau in calcul acesti smenari, ca nu se poate sa-ti aburesti semenii la nesfarsit…..

Lasă un răspuns