VIDEO Draga Olteanu Matei a colindat și a dansat tango în prima zi a Crăciunului 2019

 

La 86 de ani, aflată într-o formă excelentă, Draga Olteanu Matei a colindat cu prietenii în jurul unui brad împodobit, a stat cu ei la masă, a dansat, a spus glume, a depănat amintiri despre ea şi marii actori cu care a jucat pe scenă sau în filme.

Toate astea s-au petrecut ieri, la Pensiunea Troian din Piatra Neamţ (unde actriţa locuieşte de câţiva ani de zile). Imaginile video de mai sus surprind momentul cînd, în curtea pensiunii, Draga Olteanu Matei şi prietenii săi au participat (aşa cum fac de ani de zile) la împodobirea unui brad iar actriţa cântă despre Moş Crăciun împreună cu colindătorii şi cu prietenii.

A urmat apoi o masă ca în familie la care bucatele au fost stropite nu doar cu un pahar de vin ci şi cu poveşti şi povestiri dar mai ales cu multă voie bună şi chiar cu dans. Draga Olteanu Matei a dansat un tango împreună cu Octavian Bărbuleţ (manager la Spitalul privat Munposan), moment unic, spun cunoscuţii, după ani de zile în care aceasta nu a mai dansat.

După cum se vede în imaginea de mai sus, Draga Olteanu Matei a împărţit masa şi prima zi de Crăciun cu 6 familii de prieteni. Printre aceştia, fostul viceprimar Ana Monda, managerul firmei Nord Arin, Viorel Creţu, patronul firmei Star Met, Fodor Constantin, preotul Liviu Mihăilă, președintele Asociației Culturale Fălticeni, dar şi Octavian Bărbuleţ cu care actriţa a legat o prietenie serioasă pe vremea în care acesta lucra la Consiliul Judeţean Neamţ.

D.V.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns