VIDEO Directoarea de liceu mută cazul „Pussy la Balul Bobocilor” şi în curtea Primăriei: „Şi la Zilele Romanului a fost!”

Întorsătură neaşteptată de situaţie pe subiectul „Moment POP PUSSY la Balul Liceului Petru Poni” din Roman: directoarea unităţii şcolare are o remarcă ironică la adresa celor care au sesizat versurile obscene şi… aruncă pisica moartă şi în curtea altora, inclusiv a Primăriei Roman.

După cum declară profesoara Gabriela Dascălu (vezi şi VIDEO de la finalul articolului), momentul controversat a fost prezentat şi pe alte scene, inclusiv la Zilele Romanului.

„Ok, mă bucur că a fost vigilent şi cum de-al naibii a fost vigilent numai la Petru Poni. Ăsta a fost… şi la Zilele Romanului a fost…”, spune directoarea Dascălu care mai că sugerează că – tipic româneşte – o adevărată conspiraţie ar fi făcut ca pocinogul să cadă pe şcoala pe care o conduce.

Citeste si: Filmarea cu copilele de 12 ani care fredonează „Mişcaţi-vă păsărica!” VIDEO NECENZURAT
Protecţia Copilului şi Inspectoratul Şcolar, ANCHETE pe cazul „versuri PUSSY” la Balul Bobocilor de la Liceul Petru Poni
La Balul de la Petru Poni a fost mai grav decât „banana”: Fetiţe de 12 ani dansează şi fredonează „POP YOUR PUSSY!”! Ce fac ISJ şi Protecţia Copilului?

Şefa unităţii şcolare îşi asumă formal culpa tuturor care au permis respectivul episod (de la coregraful trupei până la profesorii şi directorii implicaţi în organizarea Balului Bobocilor) dar a fost mult mai zeloasă în a-şi manifesta ironia la adresa celor care au sesizat enormitatea ca astfel de versuri (POP YOUR PUSSY”) să fie fredonate de copile de 12 ani: „Acuma eu nu pot decât să apreciez talentul domnului Alex Nistor de a-şi da seama exact, din momentul respectiv, mă, cum le-o citit pe alea 10, pe cuvântul meu, credeţi-mă că am urmărit dar eu, cu engleza mea, nu am reuşit să traduc, în vacarmul cu pricina”.

După cum se observă şi în clipul difuzat de Vestea (care în 24 de ore depăşise 10.000 de vizualizări), „vacarmul cu pricina” invocat de directoarea Dascălu nu a blocat deloc înţelegerea perfectă a respectivelor versuri care se aud cât se poate de clar.

Mai jos, două materiale VIDEO, ştirea Roman TV în care directoarea susţine că „momentul PUSSY” nu a fost unul singular pe scenele din Roman şi clipul difuzat de Vestea, cu subiectul Petru Poni.

Reamintim că şefa trupei de la DANCE ART VALIAN este coregraful Liana Ungureanu.

 

…………………

D.V.

 

Comentarii Facebook