VIDEO de la incendiul de la Fabrica de Ciment!

Imaginile video de mai jos surprind primele momente ale incendiului de la Fabrica de Ciment de la Tasca.

In imaginile de mai sus sunt doua clipuri filmate cu telefoanele mobile de către cititori Vestea care ni le-au trimis la redacţie.

Cititi si: ACUM! Incendiu uriaş la Fabrica de Ciment Taşca! Norii de fum se văd din Bicaz! Pompierii au ajuns după 45 de minute!

Mai adăugăm câteva fotografii realizate după sosirea Pompierilor, din care se vede cum aceştia acţionează cu maşinile prevăzute cu scări pentru intervenţie la înălţime.

Cititi si: ACUM! Incendiu uriaş la Fabrica de Ciment Taşca! Norii de fum se văd din Bicaz! Pompierii au ajuns după 45 de minute!

V.N. – imagini cititori Vestea

Comentarii Facebook

One thought on “VIDEO de la incendiul de la Fabrica de Ciment!

 1. Nu mai spuneti tampenii, de la anunt la sosirea la locul interventiei la masinile noi nu exista intervalul de timp peste 30 minute.Intoxicati opinia publica si munca noastra!

  Admin:

  1.Domnule Buturca, puteti exprima o opinie diferita si intr-un mod civilizat. Nu?
  2.Cand cititi ceva fiti un pic mai atent. Dvs ati raportat intervalul de timp de la momentul anuntarii, in articol e vorba de momentul inceperii incendiului. In orice manual scrie ca cei doi timpi sunt diferiti, cu o diferenta de timp intre ele mai mica sau mai mare.
  3.< > – ati sesizat? „Momentul izbucnirii” zicem noi, ceea ce nu e totuna cu „momentul anuntarii”. Asa ca, mai calm, daca se poate.
  Si revin totusi la tampenii. Nu stiu cui le atribuiti. Noi am citat niste martori oculari. Poate – ca ipoteza – or si fi gresit cu cateva minute. ce propuneti, sa le luam capetele? Sunt oameni si stiti f bine ca in astfel de momente timpul de asteptare parca se dilata. Dar nici oamenii aia si cu atat mai putin autorul articolului nu au intentionat sa insulte pe cineva sau sa subaprecieze munca pompierilor. Asa ca nu va mai inflamati din nimic, ca nu are rost…

Lasă un răspuns