VIDEO De ce nu trebuie să meargă mirele cu plutonul de rude când îşi alege costumul?

Ce se întâmplă când viitorul mire merge la magazin să-şi aleagă costumul pentru nuntă împreună cu o armată de rude sau prieteni? Un talmeş-balmeş total, omul merge cu ideea lui şi se aege cu un cocktail de sfaturi contradictorii astfel că nici specialistul din magazin nu mai are cum să-l ajute.

Orlando Nistor, reprezentantul unui magazin de haine din Piatra Neamţ a postat pe internet un clip în care descrie – măsurându-şi cu grijă cuvintele – un astfel de episod:

……………..

Ei bine, în clipul de mai sus este surprins doar episodul „costum de mire”. Dar la fel se întâmplă pe n detalii legate de nuntă: salon, meniu, orchestră, ba trebuie şi alţi solişti vocali cum a văzut o soacră la altă nuntă, cealaltă soacră vrea îngeraşi care să conducă invitaţii, mărimea tortului nu se mai stabileşte în funcţie de numărul de invitaţi ci numărul de etaje ale acestuia a devenit un fel de oglindă a rangului precum turnuleţele de la vilele unora etc. Şi toate aceste sugestii şi mofturi ale rudelor sau prietenilor sunt plătite, în general, de fericitii miri…

D.V.

One thought on “VIDEO De ce nu trebuie să meargă mirele cu plutonul de rude când îşi alege costumul?

  1. Cred ca a facut o greseala, isi va pierde multi clienti!Asta este nivelul poporului, inclusiv a celor din diaspora!

Lasă un răspuns