VIDEO cu junii pompieri de la Brusturi la concursul din Austria! Comentator şi şef de galerie, primarul Lozonschi

Cei 20 de elevi de la Brusturi (10 băieţi şi 10 fete) sunt azi în plin concurs, în Austria, la Villach, unde are loc Concursul Internaţional al Tinerilor Pompieri.

Mai jos, un scurt clip cu proba de ştafetă a fetelor de la Brusturi:

…………….

Dacă nu aţi remarcat, şi şef de galerie şi comentator este nimeni altul decât Daniel Lozonschi, primarul comunei Brusturi. Acesta a ajuns în Austria la câteva zile după delegaţia oficială, pe cont propriu (maşina lui, cazare la alt hotel plătită din bani personali) şi le-a făcut o dublă surpriză celor 20 de copii care reprezintă România: faptul că e alături de ei dar şi câte un premiu (diploma şi bani) pentru fiecare copil.

“Nu m-a lăsat inima să nu fiu alături de aceşti copii. Reprezintă acolo România, reprezintă Neamţul şi comuna noastră. În ciuda programului foarte încărcat din această perioadă, nu m-a răbdat. Ei sunt plecaţi de sâmbătă, dar marţi am plecat şi eu. Şi le-a dus şi acest premiu din partea Primăriei şi a Consiliului Local, o modestă recunoaştere din partea comunităţii. Sper să obţină rezultate cât mai bune, dar orice clasare este meritorie, mai ales că am văzut ce dotări, ce echipamente au alte formaţii, din alte ţări”, a declarat primarul Lozonschi pentru vestea.net.

D.V.

 

Lasă un răspuns