VIDEO cu huligani în Parlamentul României! Deputatul Iulian Bulai, BRUSCAT ȘI ÎNJURAT de pesediști și pesediste!

Scene incredibile pe holurile Parlamentului României unde deputatul Iulian Bulai a fost luat la rost si verbal dar și fizic de unii parlamentari PSD. Vezi imaginile de mai jos:

………….

Incidentul s-a iscat după ce Bulai a început să-i filmeze cu telefonul mobil pe parlamentarii PSD care părăsiseră sala în timpul discursului președintelui Klaus Iohannis iar parlamentarul de la Neamț i-a întrebat pe social-democrați de ce au procedat astfel.

„Pe zi ce trece ramân din ce in ce mai surprins de comportamentul colegilor mei din parlament! Azi mi-am luat-o bine de la unii parlamentari PSD si ALDE. Înjuratura si violenta verbala sunt la ordinea zilei. Nu as fi crezut ca mai e loc de violenta fizica in Parlamentul României”, a scris Bulai pe internet.

Daniel VINCA

4 thoughts on “VIDEO cu huligani în Parlamentul României! Deputatul Iulian Bulai, BRUSCAT ȘI ÎNJURAT de pesediști și pesediste!

  1. Dar si Bulai a provocat scandalul.Vi se pare normal sa mergi cu filmatul si cu intrebari provocatoare?De fapt e un raspuns impertinent la o alta mojicie , si anume filmarea de catre PSD-isti a senatorului USR care dormea.Din pacate, noi nemtenii ne-am procopsit cu cea mai slaba echipa de parlamentari din 1990 incoace: bufoni, slugi de partid si smecherasi semi-interlopi.Si ma refer la absolut toate partidele…

  2. Cum adica Stefane, cea mai slaba echipa: n-o avem pe tovarasa Arcan?

  3. bulai la cele 50 kg.reprezenta un pericol si trebuia potolit.el este un adevarat provocator,nu are ce cauta in parlament pri locul castigat la bingo.face de ras judetul neamt.

  4. Mihaile, cand am spus „cea mai slaba echipa” de parlamentari, m-am referit la intregul ei, indiferent de partide!Aici intra clovnul de la USR, smecherasii de la PNL si PSD si politrucii de la PSD…

Lasă un răspuns