VIDEO Copil de 5-6 ani umilit groaznic: pus în genunchi, obligat să sărute mâna altui băiat, lovit şi aruncat peste şanţ…

25 de secunde de imagini video cutremurătoare: un copil de 5-6 ani este obligat, pe marginea îngustă dintre un Drum Naţional şi şanţ, să spună o rugăciune în genunchi, apoi să sărute mâna altui băiat de vreo 10-12 ani care îl şi loveşte/proiectează peste șanț.
Totul sub privirile complice ale altui băiat, mai mare, de vreo 16 ani, care fumează nepăsător și râde… Tot cel mare este cel care spune: „Hai, ridică-te sus, pupă mâna la albanez…”. Iar agresorul mijlociu ca vârstă adaugă „Pupă mâna, zi <<să trăieşti tată>>.

Imaginile postate pe facebook de un internaut au fost descoperite și repostate de Radu Secuiu (președintele Organizației de Tineret Pro România) care trage un nou semnal de alarmă cu privire la agresarea și hărțuirea reală cărora le cad victime copii.

<<În urmă cu doar câteva zile vorbeam despre fenomenul bullying în școli și de faptul că ne aflăm pe un loc rușinos la acest capitol.
Dar cine știe câți copii sunt abuzați zilnic pe stradă? Câți copii sunt umiliți la fel cum este copilul din imagini?
Hărțuitorii cu deviațiile comportamentale din imaginile de mai jos distrug orice speranță de recuperare a pierderilor din sistemul educațional.
Suntem cu toții responsabili, cu toții ar trebui să luăm atitudine sau măcar cei care conștientizăm pericolul devastator al lipsei de educație în familie, la școală, pe stradă.
Din păcate și hărțuitorii din imagine sunt victime ale ignoranței noastre.
Totul se întâmplă în Neamț>>, spune Radu Secuiu.

O privire mai atentă aruncată pe clip de către echipa Vestea duce la concluzia că scena respectivă ar fi fost filmată la Săvineşti, pe DN 15, în locul numit „Patru Benzi”.
Nu stim cand a fost realizata filmarea, insa aceasta a aparut in spatiul public in urma cu o zi.

Vom reveni.

Daniel VINCA

 

Comentarii Facebook

One thought on “VIDEO Copil de 5-6 ani umilit groaznic: pus în genunchi, obligat să sărute mâna altui băiat, lovit şi aruncat peste şanţ…

  1. Cei din imagini sunt din categoria celor cu probleme.Cel mic a fost exmatriculat de la scoala pentru motive usor de inteles.In plus este si piroman,iar viitorul lui se intrevede jalnic.Niste copiii chinuiti de familiile lor de la blocul Tineretului,trimisi in fiecare zi la cersit pentru a face rost de bani transformati in bautura.Apropo dle Daniel Horciu,stiam ca Primaria are si un compartiment social care ar putea sa trimita acesti copiii departe de parintii lor alcoolici si puturosi?
    Dar vin alegerile,asistatii sociali nu pot fi deranjati…

Lasă un răspuns