VIDEO Comedie cu Andrușcă și Arsene la B1 TV

Mai bine de 6 minute (din totalul de 34) au dedicat realizatorii emisiunii „Bună, România” de la B1 TV cuplului de la Neamț, Andrușcă și Arsene. Abia abținându-se să nu izbucnească în râs, cei doi jurnaliști, Buzăianu și Zamfir, au făcut scurte prezentări celor mai cunoscute personaje politice din Neamț, cu recurs (video) spre faăte de glorie din trecutul recent.

„Stăpânul lui Andrușcă nu vrea să-l lase liber”, a fost titrat pe burtieră în timpul minutelor alocate cuplului de politicieni din Neamț. Iar replica serii a fost – după ce rulaseră pe ecran printscreenuri din clipul porno (considerat de Arsene un atac la adresa familiei si despre care a spus ca e un trucaj, nu e el …) – cea spusă de unul din jurnaliști cu privire la dostul deputat, actualul președinte CJ Neamț: „Mai intim de atât nu avem cum să-l cunoaștem”. Iar despre Andrușcă, moderatorii au spus că este „un subiect delicat, foarte delicat…” care ar trebui urmărit permanent cu camera video precum animalele rare din documentarele unor televiziuni. „Ca pe o nevăstuică. Cum intră ea în scorbură, cum iese din scorbură… Iată-l pe domnul Andrușcă…”

Vedeti mai jos emisiunea integrală, cu precizarea că partea referitoare la demnitarii din Neamt este de la minutul 21.

 

D.V. / sursa video B1 TV

N.B. – Reamintim ca prinstscrenurile prezentate la B1 TV fac parte – asa cum au spus si prezentatorii – dintr-un film despre care Ionel Arsene a spus ca e trucat si ca este un atac la adresa familiei lui.

Comentarii Facebook

One thought on “VIDEO Comedie cu Andrușcă și Arsene la B1 TV

  1. Daca luam filmuletele in ordine, acest Bula(porecla data de colegii din minister) din guvern se comporta de parca nu-l ajuta tratamentul, sau a incurcat ceaiurile.
    Celalalt individ, sustine ca filmul este trucat…exact cum practica el alba neagra si cum discuta afaceri pe dealuri fara telefoane ?
    In final vorba aia, a tunat si i-au adunat !
    Poate cine trebie, ii v-a aduna intr-un loc bine pazit…

Lasă un răspuns