VIDEO Colind cântat în Biserică de ceata de poliţişti!

Din cei 9 colindători care cântă celebrul „Vin colindătorii cum veneau odată…”, 8 sunt poliţişti din structurile Poliţiei Neamţ.

Filmarea de mai sus a fost realizată, acum o zi, în Biserica parohiei Bicaz Chei II din comuna Bicaz Chei. Cei 8 colindători îmbrăcaţi în haina Poliţiei sunt din IPJ Neamţ, de la Poliţia Bicaz sau de la posturi comunale arodate Secţiei 12 Poliţie Rurală Bicaz: Bilan Cristian Ionel (șeful Postului de Poliție Bicaz Chei), Cristian Iosifescu (Poliția Bicaz), Andrei Bogdan Apopei ( Poliția Bicaz), Gabriela Roșu ( Poliția Bicaz), Ovidiu Arsenie (Postul de Poliție Bicazxu Ardelean), Neculai Stăuceanu ( Poliția Bicaz), Andreea Crenci ( Poliția Bicaz) şi Marius Coşeraru (şef post Taşca). Doamna îmbrăcată civil este profesoara Cristina Marin (soţia preotului Dumitru Marin, din Bicaz), cea cu care celălalt chitarist, Marius Coşerariu a înfiinţat Aociaţia Culturală „Eu Cred”.

Acest grup de colindători în uniforme a fost înfiinţat la iniţiativa lui Coşerariu care spune că „Poate nu atingem perfecţiunea dar sunt fericit că am avut această idee. Am vrut să demonstrăm că şi poliţiştii au suflet, că sunt buni creştini. Şi noi avem dreptul de a colinda pentru că, dincolo de specificul meseriei noastre, până la urmă facem parte din comunităţile locale şi la rău dar şi la bine”.

Nu este singurul colind interpretat de ceata de colindători. Şi nici singura biserică în care aceştia au fost, spre mirarea şi încântarea enoriaşilor…

În timpul liber, acelaşi poliţist Marius Coşerariu este instructor la două grupuri vocal-instrumentale (din Taşca şi din Bicaz Chei) şi în afară de pasiunea pentru chitară este şi autorul unei cărţi de poezie.

Daniel Vinca / filmare Ionuţ Răcaru

cop politia

Comentarii Facebook

One thought on “VIDEO Colind cântat în Biserică de ceata de poliţişti!

  1. Ma bucur foarte mult sa vedem o astfel de atmosfera a Craciunului intr-o stransa legatura de comuniune intre Sf. Biserica si Politia Romana . Dumnezeu sa binecuvanteze Romania si pe toti slujitorii sai !!! Respect si pretuire lor si Neamului Romanesc !!!

Lasă un răspuns