VIDEO Chiolhan cu primari PSD la Durău și folcloristă urcată pe masă! Organizator, senatorul Popa de la Iași

 

Mare bairam-mare la Durău, la finele săptămânii trecute dedicat unor membri VIP ai PSD Iași, organizator fiind șeful filialei județene respective, senatorul Maricel Popa. Petrecerea a avut loc la o pensiune de top din Durău, așezată după o perdea de pădure.

Din informațiile (plus video și foto) publicate de BZI Iași (Imagini în exclusivitate cu chiolhanul PSD de la Ceahlău! Dezmăț cu dans pe mese, printre carafe pline cu vin – GALERIE FOTO, VIDEO) rezultă că „workshopul” social democrat a fost udat din belșug cu lichide colorate, că voia bună a fost întreținută de lăutari ba că o folcloristă (cântăreață la saxofon) și-a susținut programul artistic urcată pe o masă, având grijă să nu răstoarne paharele și carafele cu vin.

 

Deși invitații lui Popa au fost sfătuiți să filmeze/pozeze și să nu pună asemenea imagini pe net, unii dintre ei nu s-au abținut, cum e și cazul primarului de Costești (de pe contul căruia au preluat secvențele video cei de la siteul ieșean).
Nu este foarte clar cât a plătit din buzunarul lui baronul social-democrat ieșean, cert este că, pentru a nu-și periclita faima de zgârcit, acesta le-ar fi spus unora dintre invitați să nu uite să pună ceva recipiente pline în portbagajul mașinii când pleacă de acasă.

„Socializarea” a avut loc joi, 26 mai (a presupus și o descindere la o stână turistică din zonă) dar unii invitați ar fi rămas, cu tot cu însoțitoarele lor, chiar și până sâmbătă.

Pentru nemțeni, senatorul Popa este cunoscut mai ales din 2 ipostaze:
– el și Ionel Arsene au fost „ctitorii” așa-zisului Spital de la Lețcani, investiție pentru care nemțenii și ieșenii au plătit din bani publici peste 13 milioane de euro,
– senatorul ieșean este tatăl patroanei care operează reprezentanța Toyota din parcarea Mallului din Piatra Neamț.

Întregul articol din BZI, AICI!

D.V.