VIDEO Cezar Filip a făcut anunțul! A murit Exploziv TV, trăiască Monitor TV!

Jurnalistul Cezar Filip a făcut în urmă cu câteva minute anunțul momentului: de luni, în Neamț, o nouă televiziune (online), Monitor TV.
Filip (director al publicației Monitorul de Neamț și realizator, de-a lungul timpului, de emisiuni la diverse televiziuni) a anunțat cu această ocazie nu doar că a încetat (de vreo 3 săptămâni) emisiunea pe care o avea la Exploziv TV ci și că respectiva televiziune a decedat, nu exploziv dar sigur. Atât de sigur încât și pagina de facebook a fost preluată de către cei care, de luni, dau drumul la programul Monitor TV.

Emisiunea lui Filip se va numit tot „Revista presei altfel” și acesta îi va avea alături, la întregul proiect pe „mare parte din echipa de la Exploziv TV. E vorba de o mână de jurnaliști care au decis să pornească singuri pe drum din motive pe care n-o să le comentăm acum”.

În același anunț-promo (pe care îl puteți vedea mai jos), elegant, Filip a evitat să dea detalii despre închiderea Exploziv (și/sau divorțul întregii echipe de fostul proiect), preferând să privească optimist în față: „Însă Exploziv TV e un capitol închis.
Dar, pentru că vrem în continuare să ne facem meseria, aceea de jurnaliști și pentru că nu vrem să facem compromisuri atunci când vine vorba despre conținutul editorial, încercăm să mergem mai departe cu Monitor TV”.

D.V.

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.