Video CENZURAT cu Spartacus din Slobozia-Roznov, gol pușcă! Lovește bestial și batjocorește sexual un puști…

Scene incredibile, șocante, de o violență rar întâlnită, în Slobozia-Roznov unde un adevărat Spartacus de 18 ani (cunoscut pentru consum de droguri, alcool și agresiuni multiple), în pielea goală, lovește cu sălbăticie un puști de 15-16 ani și, după ce-i aplică vreo 10 lovituri (din care majoritatea în figură) îl supune și la perversiuni sexuale. Când într-un târziu este oprit de unul din martori, se deplasează vreo câțiva metri și ia la pumni pe un alt adolescent.
În afară de agresor și cele 2 victime, la acest episod asistă alți doi martori băieți iar din spatele telefonului care filmează se aud vocea și râsetele unei alte persoane, o fată.

Citeste si

Poliția Neamț minte cu nerușinare! Tânăr agresat: „Am dat declarație scrisă la Poliția Roznov în prima zi. A doua zi am mers și cu filmul dar…”

Conform surselor Vestea din Slobozia-Roznov, scena teribilă a avut loc ieri. Personajele sunt:
– Agresorul: Mădălin Aursului, zis MANȚA, 18 ani (împliniti în toamna lui 2019). Cunoscut în comunitate pentru agresivitatea manifestată împotriva copiilor sau a adolescenților mai slabi fizic decât el. Consumator de droguri și de alcool, după cum spun oamenii. Gesturile, limbajul și îndemnul „filmați acum!” arată un tânăr fără nicio frică de ideea de autoritate, convins că nimeni nu-i poate face nimic.
– Prima victimă: 16 ani, i se spune Baca.
– A doua victimă: G., 19 ani.

Siteul de știri TVM Neamț a anunțat informația conform căreia una dintre victime ar fi anunțat Poliția Roznov însă i s-ar fi răspuns că se vor face verificări abia peste o zi, când revin în serviciu anumiți polițiști.

Surse din Slobozia-Roznov au precizat pentru Vestea.net că Mădălin Aursului are la activ mai multe bătăi aplicate unor consăteni, în general fiind vorba de copii și că a fost lăsat mereu liber, fără a fi tras la răspundere, de către instituțiile abilitate.

Citeste si Poliția Neamț minte cu nerușinare! Tânăr agresat: „Am dat declarație scrisă la Poliția Roznov în prima zi. A doua zi am mers și cu filmul dar…”

Vom reveni.

D.V.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns