VIDEO Bătaie generală în discotecă! Băieții, la bustul gol!

 

Imaginile de mai sus arată un fragment dintr-o bătaie generalizată care a avut loc, în noaptea de sâmbătă (16 aprilie 2022) la o discotecă din județul Neamț.
În focul luptei se văd vreo 5 băieți tineri dintre care 3 sunt la bustul gol, așa cum sunt văzuți luptătorii adevărați prin ringurile de luptă.
În plan secund sunt alți vreo 6 tineri (din care vreo 2 domnișoare). Cei din linia 2 își au și ei rosturile lor: unii îi incită pe cei 5, alții încearcă să oprească pe unul dintre ei.
În rest, în imagini și în fundal s-ar mai vedea/auzi restul, pe post de spectatori. Pot fi alți 10-20 care , la rândul lor vociferează, îi încurajează pe unii beligeranți, Se aude și un „vai” spus de un glas de domnișoară.

Conform informațiilor neoficiale primite, „ringul” de bătaie este Discoteca CCV, din satul Recea, comuna Ion Creangă. Nu știm cât de cunoscut sau nu e discoteca respectivă pentru astfel de manifestări sportive, a la Bruce Lee, dar o altă sursă care ne-a confirmat veridicitatea imaginilor a spus, cu ironie, că ar putea să-și schimbe numele în „Ringul” sau „Bustul gol”.

Sursele Vestea spun că a fost sesizată Poliția încă din noaptea respectivă și că beligeranții ar urma să fie premiați cu niște amenzi memorabile pentru tulburarea liniștii publice.
Încă nu e clar de la ce a început scandalul: unii spun că de la o fată (dorită de unul dar agațată de altul), alții că ar fi vorba de o gașcă care terorizează tot ce prinde…

D.V.

One thought on “VIDEO Bătaie generală în discotecă! Băieții, la bustul gol!

  1. Tipic pentru un „local exclusivst de calitate superioara” de pe la Taranoaia….serios,ce pretentii sa ai de la niste manelisti cu 4 clase?

Lasă un răspuns