VIDEO „Avem nevoie de mai puţine artificii şi de mai multă apă la robinete!” Bulai, devastator la Ziua României, la Roman

Mai puţin festivism şi mai multă preocupare reală pentru nevoile cetăţenilor – asta a cerut deputatul USR Iulian Bulai, în discursul său rostit la Roman, de Ziua Naţională a României.

Invocând sugestia unui romaşcan din public, deputatul Bulai a făcut trimitere la un fenomen extrem de grav din Roman – furnizarea raţionalizată, cu ore întregi de întrerupere, a apei potabile – şi le-a bătut obrazul autorităţilor responsabile, cerând „mai puţin articificii şi mai multă apă la robinete”. 

Deputatul USR a spus că, textual, mesajul cetăţeanului a fost următorul: „Acel microfon este al tuturor, nu doar al vostru, al politicienilor şi să ştie toată ţara poate că la anul avem nevoie de mai puţine artificii şi de mai multă apă la robinete!”. Bulai a fost aplaudat la scenă deschisă, unii chiar au zâmbit dar, după cum arată imaginile video de mai jos, reacţiile de acest tip ale publicului (chiar şi ale unor preoţi) au fost de tipul „amuzament aprobator”. 

Prin acest mesaj critic, Bulai a lovit simultan atât în PSD cât şi în PNL. Compania judeţeană Apaserv se află în subordinea CJ Neamţ (cu preşedinte PSD-ist), directorul general şi cel tehnic fiind membri PSD în timp ce directorul zonal de la Roman este activist şi consilier local liberal.

Reacţiile pe facebook după acest discurs atipic pentru modelul festivist nu au întârziat să apară: unii (mai ales activişti sau fani PSD sau PNL) au criticat mesajul care nu s-a asortat cu solemnitatea în timp ce mult mai mulţi au fost de acord cu parlamentarul respectiv şi au încondeiat incompetenţa şi ipocrizia autorităţilor judeţene sau locale.

Video de la min. 38:

 

D.V.

 

Comentarii Facebook

One thought on “VIDEO „Avem nevoie de mai puţine artificii şi de mai multă apă la robinete!” Bulai, devastator la Ziua României, la Roman

  1. Parca il vad acum un an-doi pe primarul Micu de la Roman falos nevoie mare ca gata, a gasit solutia. A negociat trecerea la Iasi şi le va da romascanilor apa ieftina, contracte individuale pentru locatarii de la blocuri, reducerea pierderilor, investitii barosane in inlocuiri şi extinderi de retele. Şi cum sa nu-l crezi, ca nu era campanie electorala. Nu stiu ce s-a intamplat dupa aceea, dar cred ca l-au strans Arsene şi Angheluta ghini di tăt in menghina, ca a mutit Micu de tot. Iar la Roman viata a devenit frunoasa şi parfumata. Noroc ca nu-i iulie ori august, ca atmosfera ar fi şi mai parfumata asa, fara apa. Sunt curios, ce l-o fi facut pe primarul Micu sa schimbe macazul şi sa zică asta e, nu este alta solutie, trebuie suportati aceiasi habarnisti de la Apaserv?

Lasă un răspuns