VIDEO Arsene urlă la consilierii județeni când este întrebat despre „Jaful de la Lețcani”! „Aici vorbești când îți dau eu cuvântul! Nu suntem pe arătură!”

La o zi după ce presa centrală a bubuit din nou pe subiectul sacilor de bani dați de CJ Iași și CJ Neamț pentru investiția dubioasă în Spitalul Modular de la Lețcani (Newsweek: „Jaf incredibil la spitalul anti-COVID din Lețcani (Iași): salonul de 88 mp avea doar 40 mp”), intenția unor consilieri de dreapta de CJ de a afla de la Ionel Arsene (președinte CJ și acum și în precedentul mandat) de a afla informații noi despre acest subiect a degenerat, în ședința de azi, într-un final bazat pe țipete stridente. Chiar urlete din partea lui Arsene care a aplicat rețeta clasică: când e vorba de un subiect care nu-i convine, se ascunde după prerogativa de a da cuvântul, invoca disciplina sau orice altceva pentru a divaga de la subiect.
Din filmarea respectivului moment (vezi video mai jos), se observă că Arsene face referire la disciplina de a da cuvântul doar după ce un consilier vorbește și el, Arsene, realizează că subiectul nu-i este convenabil…|

Câteva din replicile lui Arsene

„Domnul consilier județean, aici vorbiți când vă dau cuvântul nu când vreți. Aici vorbești când dau cuvântul nu când vrei dumneata. Vorbești când îți dau cuvântul. Nu suntem pe arătură aici.”

„Domnul Hopșa, aici nu suntem pe maidan. Aici vorbiți când vă dau eu voie.”

Din filmărea de mai jos se observă gradul de nervozitate al președintelui CJ:
-Nu poartă un dialog cu adversarii, ci urlă,
-Trece de la adresarea la persoana a doua plural la cea de singular,
-Este vizibil efortul lui de a deturna discuția, de a nu răspunde la întrebarea legitimă în ce s-au dus cei 3 milioane de euro alocați pentru acea investiție, la propunerea lui.

 

D.V.

 

Lasă un răspuns