VIDEO Arsene, amenințare în limbaj de mardeiaș, la adresa prefectului de Neamț: „Îl trosnesc de nu se vede!”


„Îl trosnesc de nu se vede!” – aceasta este o nouă replică halucinantă a lui Ionel Arsene (președinte PSD Neamț și președinte al CJ Neamț), de data asta cel vizat fiind George Lazăr, prefectul județului Neamț.

Amenințare în limbaj de mardeiași care pun la cale zone de influență sau de control nu a fost făcută la vreo chermeză sau la o „bere cu băieții” ci într-o conferință de presă (vezi video de mai jos) care a avut loc la sediul Companiei Apaserv la care CJ Neamț este acționar majoritar, Arsene avându-i alături pe noul director (un no-name pus pe criterii clientelare – vom reveni! – și pe președintele CA al companiei).

Si dacă am să mai văd o dată că prefectul județului Neamț își permite să abordeze subiectul Apa Serv de maniera aia, o să-l troznesc de nu se vede! Cum își permite el să vorbească despre Compania Județeană Apa Serv, când el nu știe cu ce se mănâncă managementul la compania asta de apă?”, spune Arsene în video-ul de mai jos, sancționând „tupeul” prefectului George Lazăr care într-o conferință de presă anterioară și-a permis să puncteze ceea ce știu și acuză majoritatea nemțenilor (că firma CJ oferă o apă foarte scumpă, își bate joc de cosumatori cu multe avarii și că este, în esență, un cuib al sinecuriștilor politici, dovadă că luni de zile a fost condusă de doi directori pensionari dar PSD-iști).

Mai jos, VIDEO (sursa – Mesagerul de Neamț, pentru că în buna tradiție a directorilor-slugi din unele instituții județene, noul manager de la Apaserv nu a invitat la conferința de presă jurnaliștii sau publicațiile neagreate de Arsene, fix aceleași care nu au fost chemate nici la ultimele conferințe de presă de la PSD Neamț).

 

Arsene nu este nicidecum la primul episod de delir agresiv de verbiaj, unul din momentele cele mai cunoscute fiind cel în care a sunat-o pe deputata Ana Birchall (fost Ministru al Justiției) „să mă amenințe și să mă intimideze” și apoi a făcut și o postare absolut descalificantă în care, sub pretextul unei sugestii de lectură, o trimitea la un titlu de carte absolut de netolerat într-o asemenea discuție (vezi AICI – DELIR Arsene către Ana Birchall: „Curcă securistă și urâtă cu spume”, „Suge-o, Ramona!”).

Cât privește atitudinea lui Arsene de a pune pumnul în gură celor care nu îi aduc osanale („Cum își permite el să vorbească despre Compania Județeană Apa Serv”) este vorba, de asemenea, de o constantă a șefului PSD Neamț care, în mesajele publice, dă de înțeles că în județul Neamț au interzis la libertatea de exprimare cei care au altă părerea decât a lui.
Mai jos, o mostră din același limbaj academic al celui care dorește un nou mandat de președinte al CJ Neamț:

Evident că – direct sau prin unele trompete apropiate lui – Arsene a încercat să tăvălească prin noroi și presa locală care nu s-a limitat la a pulica doar știri festiviste. Astfel, la începutul pandemiei, iritat că în presa nemțeană apăreau probleme acuzate de pacienți sau chiar de angajații Spitalului Județean Neamț, șeful PSD Neamț dădea lecții și jurnaliștilor, cum să scrie aceștia că totul e bine și frumos.
Câteva exemple, mai jos:
Arsene, răspuns la disperarea angajaților din spital care acuză lipsa de materiale: „Presa! Nu este momentul de senzaţional!”
Strigăt de disperare din Spital! „Vom fi Suceava 2! Nu avem echipamente, nu ni se fac teste!”.

Este vorba despre același spital județean de unde, la începutul anului, pacienții au trimis imagini (care au apărut și în presa centrală) cu meniul care consta, de fapt, în niște lături. Încercând să-și salveze imaginea, Arsene a mers atunci la spital, a făcut un filmuleț în care se răstea la angajați clamând grija pentru pacienți (Libertatea „a pus” carne în farfuriile pacienţilor de la Spitalul Judeţean) și declara senin că el nu știa de această situație (deși ocupă funcția de președinte CJ de 4 ani și a tot schimbat manageri la spital, evident, majoritatea dintre ei, din rezerva de cadre a partidului pe care îl conduce).

Surse apropiate de PSD Neamț spun că nervozitatea tot mai evidentă a lui Arsene din ultimele zile ar putea avea legătură cu diferența enormă dintre refrenele recitate la partid („Eu am peste 80 la sută intenție de vot, mult peste partid”) și pulsul real al electoratului care ar dori „debaronizarea” județului și care la alegerile prezidențiale a sancționat aspru, prin vot, PSD-ul.

Daniel VINCA

 

Comentarii Facebook

2 thoughts on “VIDEO Arsene, amenințare în limbaj de mardeiaș, la adresa prefectului de Neamț: „Îl trosnesc de nu se vede!”

  1. Abia astept sa o ia peste nas si sa dispara din viata politica a judetului….a facut praf tot ce se putea,a furat tot ce se putea….credeam ca Pinalti a fost un nenorocit,dar Sosetel e campion mondial la porcarii. Adevarat,la cati dobitoci sunt si care din pacate au drept de vot….

  2. Ma uit cu scarba si deznadejde la acesti indivizi. 1.Soseta este tot ce poate fi mai josnic si badaranesc in acest judet. Si cand te gandesti ca el este reprezentantul legislativului in Neamt! Comportament de sef de clan. Astia de tipul si partidul lui fac legi in Romania.
    2. Iacoban. Individul asta a framantat toate societatile si institutiile judetene pe care le-a pus pe rand pe chituci. Face spume la gura lehaind verzi si uscate din ce aude pe la altii. Acum si-a gasit iar un stapan ca sa-i scape o halca. Ce treaba are papagalul asta cu apa?

Lasă un răspuns