VIDEO Alin Antochi: „Lucian Micu, cel mai slab primar de Roman!”, „Desemnarea lui drept candidat PSD, o eroare!”

Consilierul județean Alin Antochi l-a etichetat pe Lucian Micu drept „unul din cei mai slabi primari pe care i-a avut Romanul și față de care mi-am exprimat nemulțumirea mereu”.
„Lucian Micu a contat, chiar și în grupul liberal de la Roman, doar cât a fost ținut de mânuță de Laurențiu Leoreanu”, a mai spus Antochi, relatând cum a ajuns, peste noapte, Micu din vajnic liberal numai bun de candidat PSD pentru funcția de Primar (din care abia fusese demis de Prefect după sentința Curții Supreme care confirma statutul de incompatibil).
„Ca avocat, după 20 de ani de avocatură am putut să-mi dau seama – nu am fost singurul, au fost și alți colegi care au zis asta – că acea problemă cu ANI, după hotărârea Înaltei Curți, nu avea cum să-i permită această candidatură. Așa a fost și am spus, măi, nu cred că e în regulă…”, a declarat aseară, la emisiunea Vestea Tic-Tac, Alin Antochi spunând clar că acea desemnare a lui Micu drept candidat PSD a fost, din punctul său de vedere, o eroare.
Actualul consilier județean a recunoscut foarte franc că este adevărată informația că apoi, BEC-ul, BEJ-ul și instanțele au respins candidatura lui Micu ca fiind nelegală și PSD l-a desemnat candidat pe fostul deputat Viorel Stan, el, Antochi a spus că merge în acțiuni electorale cu acesta dar doar când nu este și Micu. „Da, este foarte adevărat”, a răspuns Antochi întrebării moderatorului adăugând că în respectiva campanie de la locale a participat la doar 2-3 acțiuni electorale la Roman și că în rest a participat la mai multe acțiuni ale lui Ionel Arsene, președintele PSD, care candida pentru un nou mandat de președinte CJ Neamț.

Iar cea mai bună dovadă cu privire la eroarea desemnării inițiale a lui Micu la locale este că din voturile pierdute atunci de PNL, mandatele respective au mers la USR, PSD obținând în septembrie tot 6 mandate de consilieri locali cât avusese și înainte.
Și, la scurt timp, la alegerile parlamentare, cu o campanie în care Micu nu a mai apărut, PSD a obținut o victorie istorică la Roman.

Emisiunea de aseară de la Vestea Tic-Tac s-a numit „Cel mai cunoscut PSD-ist nemțean, la raport”, pentru că Antochi (acum consilier județean și președinte executiv la PSD Roman) are în CV-ul lui și funcțiile de președinte PSD Neamț, de secretar de stat la Justiție dar și de europarlamentar.

Mai jos, integral, emisiunea de aseară în care referirile la Micu încep de la min. 24.30:

 

V.N.

 

One thought on “VIDEO Alin Antochi: „Lucian Micu, cel mai slab primar de Roman!”, „Desemnarea lui drept candidat PSD, o eroare!”

  1. Desemnarea d-lui Micu pentru functia de primar la Roman, din partea PSD, n-a fost o eroare! D-ul Micu a fost folosit de d-ul Arsene in campania sa electorala!

Lasă un răspuns