VIDEO / ACUZAȚIE! „Poliția minte. Mașina care a spulberat fetele nu avea girofarul aprins!”

Poliția Română este acuzată de minciună și de de distribuirea de informații nereale în cazul celor două fetițe accindetate pe trecerea de pietoni, în Capitală, de o mașină a Poliției.

Spre deosebire de informația oficială conform căreia mașina avea semnalele luminoase aprinse în momentul accidentului (chiar și așa, un șofer de autospecială nu este exonerat de răspundere), un martor ocular (prezent la fața locului cînd o purtătoare de cuvânt de la Poliție dădea declarații presei) a acuzat că în momentul impactului nu era girofarul pornit și că acesta a fost pornit ulterior producerii accidentului (vezi VIDEO de mai jos, de la minutul 19.11).

„De ce permiteți doamnă să aprindă girofarurile după accident. Să stingă girofarul așa cum a fost la momentul accidentului. Dumneavoastră cu puterea pe care o aveți și ați sesizat prima minciună ordinară, ar trebui să spuneți să oprească girofarul care arde pe mașina accidentată acum. Girofarul era stins la producerea accidentului. Este un afront la adresa noastră, a tuturor. Mașina a venit în viteză fără girofar și abia acum este cu girofarul aprins”, a acuzat, vehement, acel martor.

Deranjat de acuzațiile cetățeanului, un polițist a încercat să-l îndepărteze pe acesta din zona camerelor de luat vederi, deși omul se afla în afara perimetrului delimitat cu bandă galbenă drept locul faptei.

Sub presiunea opiniei publice de la fața locului, purtătoarea de cuvânt și-a nuanțat declarația inițială spunând că ancheta va verifica și dacă „erau sau nu în funcțiune semnalele luminoase”

 

 

B.U.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.