VIDEO 100 de paturi zac într-o hală la Lețcani! Nu au fost montate niciodată în saloane


In momentul demarării afacerii achiziției celebrului spital-fake de la Lețcani, artizanii afacerii au incercat sa ii convinga pe ieseni și nemțeni ca spitalul mobil va putea primi 246 de pacienti infectati cu COVID-19, 103 paturi din cadrul spitalului fiind destinate pacientilor cu forme grave in cadrul sectiei de terapie intensiva. Doar ca pana in acest moment autoritatile au avizat doar 48 de paturi ATI si 70 de paturi in sectia de boli infectioase, adica mai putin de jumatate din numarul de paturi promis, anunță presa ieșeană.

Si asta datorita faptului ca in actual format spitalul NU POATE FUNCTIONA CU UN NUMAR MAI MARE DE PATURI, lucru despre care artizanii afacerii stiau cu siguranta. Dar au preferat sa “umfle” in mod artificial capacitatea spitalului de la Letcani pentru a justifica pretul de 10,7 milioane de EURO platit firmei turcesti, anunță aceeași sursă.

Unde sunt restul paturilor si a echipamentelor de terapie intensiva comandate și plătite firmei turcești?

Stau aruncate intr-o magazie din cadrul complexului TRANSAGROPOLIS după cum arată filmarea de mai jos realizată de echipa România Te iubesc de la PRO TV:

 

D.V.

 

Lasă un răspuns