Victorie Mihai Stoica şi PNL în cel mai tare fief al lui Arsene şi PSD! Zona Tîrgu Neamţ, colorată în GALBENĂ GUTUIE!

Cel mai tare fief „Arsene – PSD Neamţ”, este vorba despre oraşul Tîrgu Neamţ şi zona învecinată cu încă vreo 16 comune (reunite în organizarea PNL în zona 5), a fost câştigat, la turul 2, de candidatul PNL, Klaus Iohannis.
Liberalii de pe zona coordonată de prim-vicepreşedintele PNL Neamţ, Mihai Stoica au câştigat, în primul rând, „inima” zonei, oraşul Tîrgu Neamţ, cu un scor în procente de 52% la 48% (preşedinte organizaţia locală, Andrei Aciocârlănoaie). 

Tot rezultat de GALBENĂ GUTUIE e şi în majoritatea comunelor respective, steagul victoriei liberale fluturând la Pipirig,  Vînători, Timişeşti, Răucesti, Tupilati, Drăgănesti, Crăcăuani, Balţăteşti, Ghindauani.
PSD a câştigat doar în Agapia, Urecheni, Păstrăveni, Brusturi, Petricani, 
Ţibucani şi Grumăzeşti.
Se prefigurează o victorie cu circa 54 de procente pentru PNL, pe toată zona respectivă, una istorică prin prisma faptului că în ultimii 7 ani, de la alegerile locale încoace, PSD a câştigat mai mereu la un scor confortabil. 

„Este o victorie a echipei, a acestor oameni deosebiţi cu care am muncit în această campanie în toate aceste localităţi. Le mulţumesc tuturor membrilor noştri din organizaţiile locale care s-au implicat real şi care au arătat că atunci când lupţi de partea binelui şi o faci cu mijloace oneste, când te dedici unui scop nobil, vine şi victoria. Cu cât mai muncită această victorie cu atât mai plăcută”, a precizat prin telefon Mihai Stoica, din mijlocul unui vacarm de nedescris al echipei care centraliza informaţiile de la secţiile de votare. 

Prim-vicepreşedintele PNL Neamţ a mai punctat că rezultatele bune obţinute azi de organizaţiile locale, creşterile obţinte constant în cele 3 rânduri de alegeri din acest an sunt şi o trambulină pozitivă pentru alegerile locale de anul viitor de care vor beneficia chiar echipele liberale locale care au muncit cu sârg pentru fiecare vot. 

„Vreau să mulţumesc şi colegilor din conducerea judeţeană care ne-au sprijinit în cea mai grea bătălie de pe o zonă din judeţ. Suntem la PNL Neamţ o echipă, o adevărată familie, unită şi tot mai unită prin eforturile şi organizarea care se datorează în primul rând preşedintelui şi prietenului nostru Mugur Cozmanciuc”, a mai precizat Mihai Stoica.

D.V.

 

 

 

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns