Victor Marghidan: Două imobile, două salarii, două credite. . .

Consilier local din partea Partidului Social Democrat și vicepreședinte al filialei locale, Victor Marghidan are o declarație de avere destul de stufoasă, în care consemnează două imobile, două salarii ca și consilier juridic, leafa de la primărie, dar și indemnizațiile pe care le-a încasat ca agaman la Parking și Salubritas.
Astfel, Marghidan este proprietar al unui imobil de 67 de metri pătrați, obținut prin donație în 2011 și al altuia de 72 de metri pătrați, pe care l-a cumărat anul trecut, ambele situate în Piatra Neamț.
De la cele două societăți cărora le-a asigurat consiliere juridică a primit 29082 lei, respectiv 24681 lei. Leafa de consilier local i-a întregit veniturile cu încă 7428 lei, în timp ce în calitate de membru AGA în SC Parking SA și SC Salubritas SA a fost remunerat cu 1408 lei, respectiv 1760 lei.
crop-avere-1crop-avere-2În aceste condiții, este lesne de înțeles de ce Victor Marghidan are pe numele său și două credite în bancă, ambele contractate anul trecut. Primul, în valoare de 150 mii lei, este scadent în 2045, în vreme ce la al doilea, de 20 de mii de lei, mai are de plătit până în anul 2020.Nu în ultimul rând, alesul local este acționarul majoritar al SC Marvicons SRL, valoarea pachetului de acțiuni însumând 200 de lei.

Alex SÎRBU
Sursa foto Victor Marghidan: Facebook

N.B.: Așa cum v-a obișnuit, vestea.net continuă să vă aducă la cunoștință date despre averile și împrumuturile – acolo unde este cazul –  ale căror titulari sunt aleșii locali pietreni, întocmai după cum apar ele consemnate în declarațiile de avere aferente anului fiscal trecut.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns