Victima accidentului de lângă Piatra Neamț a murit! Martori oculari: „Nu a avut nicio șansă!”

Bărbatul accidentat în evenimentul rutier care a avut loc duminică seara, la ieșirea din Piatra Neamț spre Girov, a decedat, moartea acestuia fiind confirmată oficial de către purtătoruld e cuvânt al IPJ Neamț, citat de TVM Neamt.

La data de 7 iunie a.c., în jurul orei 21.20, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Piatra Neamț au intervenit la un accident rutier produs pe DN 15 D, in localiteatea Girov. Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că în timp ce un bărbat de 67 de ani, din Piatra Neamț, conducea un autoturism pe DN 15 D, pe direcția Roman – Piatra Neamț, pe un segment de drum curbă ușoară la dreapta, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers, intrând în coliziune cu un capăt de pod. În urma impactului a rezultat decesul conducătorului auto. Polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii, cu exactitate, a dinamicii producerii evenimentului, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă”, a declarat Dimitrie Mocanu, purtator de cuvant IPJ Neamt.

Martorii oculari care au văzut scena post-accident și au și stins începutul de incendiu, spun că bărbatul nu a avut practic nicio șansă, intrand cu mașina frontal în acel parapaet/cap de pod. Practic motorul și celelalte componente de sub capotă au intrat în habitaclu, strivindu-l pe cel care era la volan. Prababil că faptul că acesta a fost strivit și împins spre scaunul din dreapta i-a făcut pe unii martori să creadă că este vorba de pasager.

D.V.
foto – ISU Neamt, via TVM Neamt

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns