Viceprimarul Vârlan: Fără datorii, fără economii! Sau varianta nemțeană a lui „Sărac și Curat”

Luminița Vârlan, viceprimarul municipiului Piatra Neamț se înscrie cu ușurință în rândul celor cărora li se aplică dictonul „sărac și curat”.  Potrivit declarației de avere publicată pe site-ul primăriei pietrene, domnia sa nu figurează nici cu economii, dar nici cu datorii la vreo bancă. Nu are în proprietate nici terenuri, nici mașină. Are, în schimb, un apartament în Piatra Neamț, în suprafață de 48,35 mp, cu o cotă parte de 3/5, dobândit prin moștenire în anul 1991.
La capitolul venituri realizate în ultimul an fiscal încheiat, este trecută remunerația obținută în calitate de fost director și cadru didactic al Colegiului Național „Petru Rareș” – 39176 de lei. Totodată, din activitatea desfășurată în Consiliul local a încasat 4135 lei. De asemenea, a mai încasat 1408 lei în calitate de membru AGA în Parking SA și 4224 lei ca membru AGA al Perla Invest SA.

declaratie-crop
La declarația de interese, figurează ca membru al Asociației „Aquila”, membru AGA la Parking și Perla Invest și președinte al Ascociației „Studia”, precum și ca președinte interimar al organizației municipale a PSD. Totodată, numele Luminiței Vârlan figurează ca titular a trei contracte, unul pentru primărie și două ale Asociației „Studia”, în valoare totală de 11 mii lei.
Cât privește secțiunea intereselor personale, viceprimarul de Piatra Neamț amintește, din nou, de apartamentul al cărui coproprietar este, precum și de funcția de președinte al Asociației „Studia” și calitatea de membru voluntar în cadrul Asociației „Aquila”. De asemenea, Luminița Vârlan menționează și SC Vârlan Luminița Georgeta SRL, societate fără activitate și în curs de radiere.

Alex SÎRBU

N.B.: Începând de astăzi, vestea.net vă propune un serial cu aleșii locali din Neamț, averile și interesele lor.

 

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns