Viceprimarul suspendat Irimia l-a „zdroghit” pe subprefectul Meraru! Un nou președinte la USR-PLUS Piatra Neamț!

USR-PLUS Piatra Neamț are un nou președinte: viceprimarul (suspendat) Marius Irimia a fost ales ieri în dauna subprefectului Ionuț Meraru.

Practic Irimia l-a înfrânt la un scor zdrobitor pe Meraru, de 137 voturi la 91 de voturi.

Ăn noul Birou local USR-PLUS Piatra Neamț, Irimia îi va avea colegi pe: Mirel Andrișoaie, Cosmin Asandei, Tiberius Berbece, Laurențiu Crețu, Liviu Donoiu, Alexandru Doroftei, Lucian Furnică, Laura Iacob, Marius Irimia, Ioan Meraru, Gabriel Mahu, Carmen Mihalache și Florin Zaharia.

Ședința de alegeri a avut loc la sediul USR, cu prezență fizică și au participat 235 delegați.
Tot prin vot s-a stabilit ca mandatul actualei echipe să fie de 4 ani și au fost aleși și cei 81 de delegați care vor reprezenta organizația locală la alegerile de la județ, de pe 27 iunie.

D.V.

Notă: presa nemțeană nu a fost anunțată/invitată despre/la evenimentul care, cu siguranță, este unul foarte important pentru viața internă a organizației dar și pentru ideea de politică.
Probabil că astfel de ședințe desfășurate în anonimat, în spatele cortinei derivă din onorarea promisiunilor de campanie legate de transparență (în administrație și politică), făcute la greu de USR-PLUS.

One thought on “Viceprimarul suspendat Irimia l-a „zdroghit” pe subprefectul Meraru! Un nou președinte la USR-PLUS Piatra Neamț!

  1. Va veti lamuri destul de repede despre competenta politica si administrativa a echipei USR-Plus!

Lasă un răspuns